Trygg, vacker stad

Trygg, vacker stad är en samverkansplattform för att uppnå ökad kvalitet, som ger ett mervärde för göteborgarna i det offentliga rummet. Trygg, vacker stad samverkar med såväl kommunala förvaltningar och bolag som privata aktörer. Trygg, vacker stad erhåller medel från kommunfullmäktige för att samordna arbetet, som bedrivs i projektform. Alla projekt genomförs i samverkan. Park- och naturnämnden, trafiknämnden och byggnadsnämnden har ett gemensamt ansvar för verksamhetens mål och riktlinjer. Park- och naturförvaltningen samordnar Trygg, vacker stad.

Aktuellt

 • Här anmäler du din förskola eller skola till Vi Håller Rent 2018

  Publicerad 08 januari 2018

  Anmälan till årets viktigaste attitydförändringsprojekt kring nedskräpning är nu öppen för anmälan. Förra året deltog cirka 60 000 barn och unga i projektet och vi hoppas på ännu fler deltagare i år.

 • Viktigt attitydförändringsprojekt byter namn

  Publicerad 01 november 2017

  Förskolornas och skolornas vårstädning är Göteborgs Stads största och viktigaste projekt för att lära barn och unga rätt attityder kring nedskräpning. Inför starten av vårterminen 2018 byter projektet namn till Vi Håller Rent.

 • Många roliga sommaraktiviteter på Kanaltorget

  Publicerad 22 juni 2017

  Vad sägs om parkour, ansiktsmålning och bakluckeloppis? Och varför inte plocka fram dina styrkor i en spännande Superhjälteworkshop eller spela lite boule med kompisarna? Välkommen till Kanaltorget i sommar!

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}