Välkommen in i parken! Under sommaren pågår ett försök med att skapa fler gröna ytor i stadsmijön genom så kallade p-parker. Läs mer under "Aktuellt". Foto: Trygg, vacker stad

Trygg, vacker stad

Trygg, vacker stad är en samverkansplattform för att uppnå ökad kvalitet, som ger ett mervärde för göteborgarna i det offentliga rummet. Trygg, vacker stad samverkar med såväl kommunala förvaltningar och bolag som privata aktörer. Trygg, vacker stad erhåller medel från kommunfullmäktige för att samordna arbetet, som bedrivs i projektform. Alla projekt genomförs i samverkan. Park- och naturnämnden, trafiknämnden och byggnadsnämnden har ett gemensamt ansvar för verksamhetens mål och riktlinjer. Park- och naturförvaltningen samordnar Trygg, vacker stad.

Aktuellt

 • Nya miniparker gör Göteborg lite grönare i sommar

  Publicerad 07 juli 2017

  Under sommaren pågår ett test med miniparker, så kallade parklets eller p-parker, på tre centrala platser i Göteborg; Södra Larmgatan, Teatergatan och Östra Hamngatan. Välkommen in i grönskan!

 • Många roliga sommaraktiviteter på Kanaltorget

  Publicerad 22 juni 2017

  Vad sägs om parkour, ansiktsmålning och bakluckeloppis? Och varför inte plocka fram dina styrkor i en spännande Superhjälteworkshop eller spela lite boule med kompisarna? Välkommen till Kanaltorget i sommar!

 • Skönt häng i Brunnsparken i sommar

  Publicerad 22 juni 2017

  Under sommaren kan alla njuta av utsmyckade bord och stolar som bidrar till skönt häng i en av stadens mest centrala park. Det finns även en boulebana och klot att låna. Vecka 26, 27 och 28 är även kulturarbetare på plats för att bjuda på musik och konst.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}