Trygg, vacker stad

Trygg, vacker stad är en samverkansorganisation med syfte att skapa tryggare och vackrare platser i staden genom åtgärder i den fysiska miljön. Park- och naturnämnden, trafiknämnden och byggnadsnämnden har ett gemensamt ansvar för verksamhetens mål och riktlinjer och arbetet bedrivs i projektform med projektledare från trafikkontoret, stadsbyggnadskontoret och park- och naturförvaltningen. Trygg, vacker stad samverkar också med andra förvaltningar, kommunala bolag, enskilda organisationer och privata aktörer. Trygg, vacker stad erhåller medel från kommunfullmäktige för att samordna arbetet och alla projekt genomförs i samverkan. Trygg, vacker stad samordnas av park- och naturförvaltningen.

Aktuellt

 • Här anmäler du din förskola eller skola till Vi Håller Rent 2018

  Publicerad 08 januari 2018

  Anmälan till årets viktigaste attitydförändringsprojekt kring nedskräpning är nu öppen för anmälan. Förra året deltog cirka 60 000 barn och unga i projektet och vi hoppas på ännu fler deltagare i år.

 • Många roliga sommaraktiviteter på Kanaltorget

  Publicerad 22 juni 2017

  Vad sägs om parkour, ansiktsmålning och bakluckeloppis? Och varför inte plocka fram dina styrkor i en spännande Superhjälteworkshop eller spela lite boule med kompisarna? Välkommen till Kanaltorget i sommar!

 • Skönt häng i Brunnsparken i sommar

  Publicerad 22 juni 2017

  Under sommaren kan alla njuta av utsmyckade bord och stolar som bidrar till skönt häng i en av stadens mest centrala park. Det finns även en boulebana och klot att låna. Vecka 26, 27 och 28 är även kulturarbetare på plats för att bjuda på musik och konst.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}