Förskolornas och skolornas vårstädning byter namn till Vi Håller Rent. Läs mer under "Aktuellt". Bild: Trygg, vacker stad

Trygg, vacker stad

Trygg, vacker stad är en samverkansplattform för att uppnå ökad kvalitet, som ger ett mervärde för göteborgarna i det offentliga rummet. Trygg, vacker stad samverkar med såväl kommunala förvaltningar och bolag som privata aktörer. Trygg, vacker stad erhåller medel från kommunfullmäktige för att samordna arbetet, som bedrivs i projektform. Alla projekt genomförs i samverkan. Park- och naturnämnden, trafiknämnden och byggnadsnämnden har ett gemensamt ansvar för verksamhetens mål och riktlinjer. Park- och naturförvaltningen samordnar Trygg, vacker stad.

Aktuellt

 • Viktigt attitydförändringsprojekt byter namn

  Publicerad 01 november 2017

  Förskolornas och skolornas vårstädning är Göteborgs Stads största och viktigaste projekt för att lära barn och unga rätt attityder kring nedskräpning. Inför starten av vårterminen 2018 byter projektet namn till Vi Håller Rent.

 • Samarbete för ett vackrare och trevligare torg

  Publicerad 14 september 2017

  Under hösten och vintern genomförs en upprustning av området kring Länsmanstorget. Projektet är ett samarbete mellan Svenska kyrkan, GöteborgsLokaler och park- och naturförvaltningen genom Trygg, vacker stad. Arbetena startar i september och beräknas pågå till och med december 2017.

 • Många roliga sommaraktiviteter på Kanaltorget

  Publicerad 22 juni 2017

  Vad sägs om parkour, ansiktsmålning och bakluckeloppis? Och varför inte plocka fram dina styrkor i en spännande Superhjälteworkshop eller spela lite boule med kompisarna? Välkommen till Kanaltorget i sommar!

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}