Polhemskåren

Vi i elevkåren på Polhemsgymnasiet jobbar för att ge våra medlemmar en mer givande skoltid genom att: arrangera grymma events och "happenings", erbjuda rabatter, speciella erbjudanden och mycket annat roligt.

Polhemskåren jobbar med frågor som rör elevers situation på skolan - allt ifrån arbetsmiljö till medbestämmande och allmänna trivselfrågor.
Om du vill få kontakt med Polhemskåren, så slå en signal på 031-367 24 25 eller hälsa på i elevkårsrummet på våning 2 i Anglia.

För att ta del av alla förmåner som erbjuds så är det bara att införskaffa ett medlemskap som sträcker sig över ett helt läsår och kostar 20 kronor.

Vill du själv vara med och påverka/utveckla kårarbetet som bedrivs på skolan? I så fall finns möjligheten att söka in till styrelsen som till varje årsmöte letar efter nya tillskott. Denna chans dyker upp varje vår och information kommer spridas till alla skolans elever i god tid, så håll ögonen öppna!

Oavsett om du vill bli medlem i kåren eller bara vill titta till vilka som sitter i styrelsen så är du varmt välkommen att besöka oss i kårrummet på våning 2 - hoppas att vi ses!