Foto: M K

Framgången - Vi hjälper dig framåt!

Behöver du hjälp med matten? Vill du öva på att tala och läsa svenska? Behöver du hjälp med din uppsats? Då ska du komma till Framgången!

Du hittar oss i Älvstrandens bibliotek och vi hjälper elever på Lindholmens gymnasieområde med matematik, svenska, svenska som andraspråk och SO. Ingen anmälan krävs. Du kommer förbi när det passar dig! Vi sätter inga betyg utan vårt fokus är att hjälpa dig framåt, var du än befinner dig i ditt skolarbete. Till exempel:

• Behöver du hjälp med ett eller flera moment i matematik? Då kan vi hjälpa dig.
  • Är du duktig på matematik och vill bli ännu bättre? Då kan vi hjälpa dig.
  • Tycker du att all matematik är svår? Då kan vi hjälpa dig.
  • Vill du öva på att tala och läsa på svenska? Då kan vi hjälpa dig.
  • Behöver du hjälp med din uppsats eller ditt grupparbete? Då kan vi hjälpa dig.
  • Eller behöver du kanske hjälp med att planera dina studier eller tips på olika studietekniker? Vi hjälper dig med det också.

Välkommen!

Alla är välkomna till Framgången. Här ger vi varandra arbetsro och visar respekt.
Under vecka 34 & 35 kommer vi ha öppet klockan 8-15. Dessa tider kommer att justeras efterhand, så håll utkik på Hjärntorget och aktiviteten Framgången!

Detta händer också i Framgången:

• Start 11/9: Varje tisdag klockan 17-19, med undantag för lov, är Mattecentrum på plats. Du får individuell hjälp av Mattecentrums volontärer – människor som är duktiga på matte och brinner för att dela med sig av sina kunskaper.

• Start 12/9: Varje onsdag är det språkcafé på svenska med Tamam. Alla är välkomna för att fika, spela spel, prata och ha det trevligt tillsammans.

• Start v.36: Vill du som driver UF-företag ha extra coachning och pepp? Kontakta Hanna och boka en tid!

Vi ser fram emot att träffa dig, kom gärna förbi och säg hej!

Hamid, Thomas & Hanna

Har du frågor, kontakta: