Foto: M K

Framgången

Vill du ha hjälp med skolarbetet? Vill du ha hjälp med läxan, plugga inför prov, få hjälp att planera och strukturera dina studier – då ska du komma till Framgången!

Framgången är en studiehall för alla elever på Lindholmens gymnasieområde. Här kan du få extra hjälp med skolarbetet och du kan sitta och plugga i lugn och behaglig miljö. Framgången ligger i Älvstrandens bibliotek, hus Äran. All hjälp är gratis och du behöver inte anmäla innan att du kommer.

VARJE DAG

Mattestugan öppen varje dag där läraren Tolba finns till hands och hjälper dig som vill ha extra läxhjälp i matematik.

LÄXHJÄLPSTISDAG

Varje tisdag kl 17-19, med undantag för lov, är både Mattecentrum och Röda korsets ungdomsförbund på plats för att hjälpa dig med dina studier.
Mattecentrum: Du får individuell hjälp med dina studier av Mattecentrums volontärer - människor som är duktiga på matte och som brinner för att dela med sig av sina kunskaper.

Röda korset ungdomsförbund: Engagerade frivilliga finns på plats för att ge stöd, motivation och hjälp med dina läxor, oavsett ämne.

ONSDAGAR

Varje onsdag är det språkcafé på svenska med Tamam. Alla är välkomna för att fika, spela spel, prata och ha det trevligt tillsammans.

Schema Framgången vårterminen 2018

Klockan 12.30-15 Mattestuga

Klockan 12.30-17 Mattestuga
Klockan 17-19 Läxhjälpstisdag med Mattecentrum och Röda korsets ungdomsförbund

Klockan 12.30-15 Mattestuga
Klockan 15-17 Språkcafé svenska

Klockan 8-11 Mattestuga*

*Ingång via Tomgången när biblioteket är stängt.

Detta gäller mån, tis, tors, fre kl 8-9, ons kl 8-11 samt tors kl 16-17