Nygårdsskolan

Välkommen till Nygårdsskolan

På Nygårdsskolan går cirka 470 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi finns i Billdal i nya, fräscha lokaler med stora, välutrustade, ändamålsenliga salar och har nya fina skolgårdar som är designade av våra barn för våra barn. Skolan är mycket vackert belägen med närhet till både skog och hav och har ett eget kök. Vår matsal drivs av vår prisbelönade, engagerade och kunniga personal som alltid serverar god, näringsrik och hemlagad mat i lugn miljö. Ansökan till Nygårdsskolan hittar du längst ner på fliken "Vår skola". Facebooksida: Nygårdsskolan Billdal

Aktuellt

 • Gör något kul på höstlovet!

  Publicerad 24 oktober 2017

  Massor av aktiviteter för barn och unga finns samlade i höstlovsprogrammet. Man kan till exempel spela schack, måla, fäktas, spela fotboll, åka på utflykt, rida och mycket mer. De flesta aktiviteterna är gratis och alla är välkomna.

 • Höstens program med eftermiddagsaktiviteter för årskurs 3 till 6 är här

  Publicerad 12 september 2017

  Alla barn har rätt till en rik fritid och ett aktivt liv. Nu är höstens program med eftermiddagsaktiviteter för barn i årskurs 3 till 6 är här. Programmet är välfyllt med många roliga aktiviteter att vara med på.

 • Mindre socker i skola och fritidshem

  Publicerad 06 september 2017

  Kika i vår inspirationsfolder! Här finns goda mellanmålsrecept, förslag på matig matsäck till skolutflykten & tips på fräscht fredagsmys hemma.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}