Foto: David Eng

Lundbybadet är stadens enda bad som kan erbjuda simbassänger både inomhus och utomhus. Inomhus finns en 25-metersbassäng, en varmbassäng och en plaskpool för barnen. På sommaren öppnar vi vår 50-meters utomhusbassäng med tillhörande solytor. Här finns också ett stort gym, ett stort utbud med gruppträningspass och en relaxavdelning.

Aktuellt

 • Herrarnas våt- och torrbastu stängda från torsdag 20 september

  Publicerad 19 september 2018

  Arbetet för att reparera våtbastuns kakel beräknas ta ungefär en vecka. Under tiden behöver bägge basturna på herrsidan vara stängda. Välkommen att ringa oss eller håll utkik under aktuellt för att hålla dig uppdaterad om när basturna är öppna igen.

 • Gratis simkurser för vuxna

  Publicerad 29 juni 2018

  Du som inte kan simma har nu chans att anmäla dig till gratis simundervisning för vuxna (från 16 år). I höst erbjuder föreningar 500 platser på simkurser i simhallar och bassänger runtom i Göteborg.

 • Begränsad badtid i Lundbybadets bassänger

  Publicerad 04 april 2018

  När vi har många badgäster kan det hända att nya besökare till simhallen måste vänta redan vid kassan. Maxantalet badgäster är 20 respektive 25 för undervisnings- och varmbassängen. När det är fullt i bassängen och det finns en kö så är det 30 minuters badtid som gäller.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}