Foto: Freeimages

Örgryte-Härlanda

Kulturskolan finns för dig som vill lära dig sjunga, dansa, spela ett instrument, måla, spela teater och mycket annat. Vi erbjuder alla grundskole- och gymnasieelever boende i Örgryte-Härlanda ett stort utbud av olika kulturella fritidsaktiviteter. I kulturskolans verksamhet får du handledning av inspirerande lärare och handledare. Här har du möjlighet att vara med i en rolig gemenskap med andra kulturintresserade. Du får utveckla ditt skapande, delta i föreställningar, konserter, utställningar och kulturevenemang.

Kulturskolan Örgryte-Härlanda har sin verksamhet ute på stadsdelens grundskolor och fritidsgårdar. Många ämnen finns på den skola där du går, men vissa ämnen behöver du åka till en annan skola för att delta i. Du kan läsa mer om våra ämnen och var undervisningen sker under "Ämnen och Kurser".

Vi är en kulturskola för alla!

Tveka inte att kontakta oss om det behövs någon anpassning med anledning av allergi, funktionsnedsättning eller annat.

Ämnen och kurser

Var finns undervisningen?

Våra lärare

Kontakta Kulturskolan Örgryte-Härlanda

Lediga platser

Lediga platser är kurser som inte har någon kö och du kan börja i med en gång när du kontaktat kulturskolan. Du kan naturligtvis också söka till alla våra ämnen via ansökningslänken och kommer då att bli kontaktad så fort det finns plats.
Just nu finns det lediga platser i:

Färg och Form
För dig född 2003, 2002, 2001
onsdagar kl.17.45-18.45 med start 21/9 på Skårskolan 
För frågor och anmälan kontakta Hedvig Hammarberg, lärare Färg och form
E-post: hedvig.hammarberg@orgryteharlanda.goteborg.se
Telefon: 072-255 86 61 
eller: kulturskolan@orgryteharlanda.goteborg.se