Aktuellt

Aktuelltarkiv

 • Extra platser till Signalisterna

  Publicerad 20 oktober 2017

  Masthuggsteaterns föreställning Signalisterna spelas på Kåken i slutet av oktober. Söndagsvisningen har sedan en tid varit fullbokad men nu har några extra platser släppts, till en visning måndag 30 oktober kl 10.30.

 • Minibokmässa - bokmässan för de yngsta

  Publicerad 26 september 2017

  Lördag den 30 september är en fullspäckad dag, inte minst i det litterära Göteborg. På Kåken fokuserar vi på den yngsta delen av befolkningen och arrangerar för andra året i rad Barnens minibokmässa, med bokbyte, sagoläsning och tipsrunda.

 • Göteborgs LandArt på kartan

  Publicerad 12 september 2017

  Nu finns en ny karta över de naturkonstverk som skapats som en del av upptakten inför Göteborgs 400-årsjubileum 2021. Utöver Tage Andersens verk Liljegården på Härlanda Park finns ytterligare sex konstverk i offentlig miljö att besöka.

 • Inställt: Anders Lundin på Kåken

  Publicerad 24 augusti 2017

  Anders Lundins föreställning Expedition: Livet – från apa till självförverkligare den 12 oktober är inställd.

 • Hängbukssvin bereder mark för liljegård på Härlanda Park

  Publicerad 17 augusti 2017

  I det före detta fängelsets gamla rastgård bökar nu fem hängbukssvin i jorden. Deras beredning av marken ingår i trädgårdskonstnären Tage Andersens utveckling av naturkonstverket Liljegården på Härlanda Park.

 • Program hösten 2017

  Publicerad 07 augusti 2017

  Höstens program har kommit och ditt exemplar ligger här och väntar! 2017 års andra Kåken-program innehåller stort och smått men givetvis bara gott och hela programmet kan förstås också läsas här på hemsidan.

Gå till sida:   1