Foto: Martin Wahlqvist

Kulturhuset Kåken

Varmt välkommen till Örgryte-Härlandas offentliga vardagsrum – Kulturhuset Kåken. Här skapar vi tillsammans med dig en attraktiv, trivsam och sjudande mötesplats full av kultur. Här finns massor av spännande program, öppen förskola, hälsotek, kafé och bibliotek. Biblioteket och programverksamheten är HBTQ-certifierade och arbetar normkritiskt och normkreativt för att alla ska känna sig välkomna till en trygg plats att vara på.

Aktuellt

 • Utomhusbion flyttar in

  Publicerad 30 augusti 2018

  På grund av väntat regn har vi beslutat att hålla fredagens utomshusbio 31/8 inomhus, i Stora Salen. Biblioteket stänger kl 19.00, därefter öppnar vi dörrarna igen för biobesökare kl 20.30.

 • Förtidsröstning till valet 2018

  Publicerad 28 augusti 2018

  På Kåken kan du som är röstberättigad förtidsrösta fram till den 8 september. Öppettiderna för förtidsröstningen är kl 10–19 på vardagar och kl 11–16 lördagar och söndagar.

 • Kåken i EuroPride Parade

  Publicerad 08 augusti 2018

  Häng med i regnbågsparaden under Kåkens banderoll när 2018 års Prideparad går av stapeln! Tillsammans paraderar vi, alla som vill och hur vi vill, från Heden till Götaplatsen för ett mer jämlikt och inkluderande samhälle.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}