Foto: Martin Wahlqvist

Kulturhuset Kåken

Varmt välkommen till Örgryte-Härlandas offentliga vardagsrum – Kulturhuset Kåken. Här vill vi, tillsammans med dig, skapa en attraktiv, trivsam och sjudande mötesplats full av kultur. Här finns massor av spännande program, en öppen förskola, hälsotek, kafé och bibliotek. Det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Därför är biblioteket och programverksamheten HBTQ-certifierade.

Aktuellt

 • Internationella dansdagen

  Publicerad 24 april 2017

  Den 29 april varje år är infaller Internationella dansdagen. Det här året dansar vi in dansdagen redan på fredagen, med en introduktionskurs i bluesdans och efterföljande livekonsert med The Storm And The Fire - perfekt musik att bluesdansa till!

 • Föreläsning: Hur bör vi handla?

  Publicerad 24 april 2017

  Är det moraliskt fel att inte köpa rättvisemärkt och ekologiskt varje gång vi handlar i livsmedelsaffären? Är det moraliskt fel att äta kött? Föreläsare Bengt Brülde ger dig en orientering kring dessa frågor ur ett filosofiskt perspektiv.

 • Workshop: Prova på rap med Antwaan

  Publicerad 22 april 2017

  Vad är rap? Hur påbörjar du skrivprocessen till en bra raptext? Rapparen Antonio ”Antwaan” Tairovic rappar själv om familjens flykt, om rasism och om hur det att vara ung rom i Sverige. I den här workshopen hjälper han dig att hitta både flow och inspiration för att skriva dina egna texter.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}