Foto: Martin Wahlqvist

Kulturhuset Kåken

Varmt välkommen till Örgryte-Härlandas offentliga vardagsrum – Kulturhuset Kåken. Här skapar vi tillsammans med dig en attraktiv, trivsam och sjudande mötesplats full av kultur. Här finns massor av spännande program, öppen förskola, hälsotek, kafé och bibliotek. Biblioteket och programverksamheten är HBTQ-certifierade och arbetar normkritiskt och normkreativt för att alla ska känna sig välkomna till en trygg plats att vara på.

Aktuellt

 • Extra platser till Signalisterna

  Publicerad 20 oktober 2017

  Masthuggsteaterns föreställning Signalisterna spelas på Kåken i slutet av oktober. Söndagsvisningen har sedan en tid varit fullbokad men nu har några extra platser släppts, till en visning måndag 30 oktober kl 9.30.

 • Minibokmässa - bokmässan för de yngsta

  Publicerad 26 september 2017

  Lördag den 30 september är en fullspäckad dag, inte minst i det litterära Göteborg. På Kåken fokuserar vi på den yngsta delen av befolkningen och arrangerar för andra året i rad Barnens minibokmässa, med bokbyte, sagoläsning och tipsrunda.

 • Göteborgs LandArt på kartan

  Publicerad 12 september 2017

  Nu finns en ny karta över de naturkonstverk som skapats som en del av upptakten inför Göteborgs 400-årsjubileum 2021. Utöver Tage Andersens verk Liljegården på Härlanda Park finns ytterligare sex konstverk i offentlig miljö att besöka.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}