Foto: Martin Wahlqvist

Kulturhuset Kåken

Varmt välkommen till Örgryte-Härlandas offentliga vardagsrum – Kulturhuset Kåken. Här skapar vi tillsammans med dig en attraktiv, trivsam och sjudande mötesplats full av kultur. Här finns massor av spännande program, öppen förskola, hälsotek, kafé och bibliotek. Biblioteket och programverksamheten är HBTQ-certifierade och arbetar normkritiskt och normkreativt för att alla ska känna sig välkomna till en trygg plats att vara på.

Aktuellt

 • Göteborgs fem kulturhus på Kulturkalaset

  Publicerad 03 juli 2018

  Den 14–19 augusti går både Göteborgs Kulturkalas och Europride av stapeln. Tillsammans med Blå Stället, Frölunda Kulturhus samt kommande Kulturhus Bergsjön och Kulturhus Backaplan, medverkar Kåken under namnet Göteborgs fem kulturhus.

 • Kåkens kafé stänger på obestämd tid

  Publicerad 15 juni 2018

  Kåkens kaféverksamhet har med kort varsel upphört, på grund av att entreprenören är försatt i konkurs. Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning arbetar för att hitta en lösning så fort som möjligt, men till dess kommer kaféet vara stängt.

 • Familjeresor med Örgryte-Härlanda och Östra Göteborg

  Publicerad 25 maj 2018

  Från och med måndag 28 maj kl 10.00 kan ni köpa platser för familjeresor till Skara sommarland, Borås djurpark och High Chaparall på Kulturhuset Kåken. Resorna arrangeras av Örgryte-Härlanda och Östra Göteborg.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}