Foto: Martin Wahlqvist

Kulturhuset Kåken

Varmt välkommen till Örgryte-Härlandas offentliga vardagsrum – Kulturhuset Kåken. Här skapar vi tillsammans med dig en attraktiv, trivsam och sjudande mötesplats full av kultur. Här finns massor av spännande program, öppen förskola, hälsotek, kafé och bibliotek. Biblioteket och programverksamheten är HBTQ-certifierade och arbetar normkritiskt och normkreativt för att alla ska känna sig välkomna till en trygg plats att vara på.

Aktuellt

 • Kåken på Kulturkalaset!

  Publicerad 27 juni 2017

  I augusti drar 2017 års Kulturkalas igång och liksom förra året medverkar Kulturhuset Kåken tillsammans med Göteborgs Stads andra fyra kulturhus: Blå Stället, Frölunda Kulturhus och de kommande två Kulturhus Bergsjön och Kulturhus Backaplan.

 • Sommaröppet

  Publicerad 14 juni 2017

  19 juni-13 augusti är öppettiderna på Kåken något annorlunda. Måndag-fredag är det som vanligt lättöppet med självservice på biblioteket kl 8.30-10. Dessutom varar sommarlånen som görs 19 juni-7 juli i fem veckor!

 • Sommarlov på Kåken

  Publicerad 14 juni 2017

  Vi fyller långa och lediga sommarlovsdagar med pyssel, workshops, spel och häng! Vad sägs om en lajvserie i tre delar, workshops i parkour och street dance och en normkritisk kombo av sång/rap, dans och toasting med Aurelia Dey?!

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}