Foto: Martin Wahlqvist

Kulturhuset Kåken

Varmt välkommen till Örgryte-Härlandas offentliga vardagsrum – Kulturhuset Kåken. Här skapar vi tillsammans med dig en attraktiv, trivsam och sjudande mötesplats full av kultur. Här finns massor av spännande program, öppen förskola, hälsotek, kafé och bibliotek. Biblioteket och programverksamheten är HBTQ-certifierade och arbetar normkritiskt och normkreativt för att alla ska känna sig välkomna till en trygg plats att vara på.

Aktuellt

 • Kåkens kafé stänger på obestämd tid

  Publicerad 15 juni 2018

  Kåkens kaféverksamhet har med kort varsel upphört, på grund av att entreprenören är försatt i konkurs. Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning arbetar för att hitta en lösning så fort som möjligt, men till dess kommer kaféet vara stängt.

 • Familjeresor med Örgryte-Härlanda och Östra Göteborg

  Publicerad 25 maj 2018

  Från och med måndag 28 maj kl 10.00 kan ni köpa platser för familjeresor till Skara sommarland, Borås djurpark och High Chaparall på Kulturhuset Kåken. Resorna arrangeras av Örgryte-Härlanda och Östra Göteborg.

 • Arrangemangskväll: Att duga som människa i dagens samhälle

  Publicerad 21 maj 2018

  Tisdag 29 maj arrangeras en civilisationskritisk kväll med film, dans och panelsamtal om att duga som människa i dagens marknadssamhälle - ett arrangemang av Göteborgs Stadsteater på Kulturhuset Kåken med anledning av EuroPride 2018.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}