Kulturhuset Kåken - Göteborgs Stad
Foto: Martin Wahlqvist

Kulturhuset Kåken

Varmt välkommen till Örgryte-Härlandas offentliga vardagsrum – Kulturhuset Kåken. Här skapar vi tillsammans med dig en attraktiv, trivsam och sjudande mötesplats full av kultur. Här finns massor av spännande program, öppen förskola, hälsotek, kafé och bibliotek. Biblioteket och programverksamheten är HBTQ-certifierade och arbetar normkritiskt och normkreativt för att alla ska känna sig välkomna till en trygg plats att vara på.

Aktuellt

 • Kåken i EuroPride Parade

  Publicerad 08 augusti 2018

  Häng med i regnbågsparaden under Kåkens banderoll när 2018 års Prideparad går av stapeln! Tillsammans paraderar vi, alla som vill och hur vi vill, från Heden till Götaplatsen för ett mer jämlikt och inkluderande samhälle.

 • Göteborgs fem kulturhus på Kulturkalaset

  Publicerad 03 juli 2018

  Den 14–19 augusti går både Göteborgs Kulturkalas och Europride av stapeln. Tillsammans med Blå Stället, Frölunda Kulturhus samt kommande Kulturhus Bergsjön och Kulturhus Backaplan, medverkar Kåken under namnet Göteborgs fem kulturhus.

 • Kåkens kafé stänger på obestämd tid

  Publicerad 15 juni 2018

  Kåkens kaféverksamhet har med kort varsel upphört, på grund av att entreprenören är försatt i konkurs. Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning arbetar för att hitta en lösning så fort som möjligt, men till dess kommer kaféet vara stängt.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}