"Söndagsöppet"

Söndagsöppet kallas de mixade program vi har varje söndag kl 13-16. Programmen genomförs i nära samarbete med föreningar - främst i Angered. Föreningar får möjlighet att visa upp sin verksamhet och du får ta del av roliga aktiviteter. Kanske vill du och din förening medverka?Kulturhuset Blå Stället har öppet kl 10-16 på söndagar. Även Angereds bibliotek är öppet. Så välkommen hit även på söndagar!

 

Kanske vill du och din förening medverka?
Har du frågor eller förslag på idéer? Kontakta programproducent:

Gloria Esteban. Tel: 0725-05 07 94.
E-post: gloria.esteban@angered.goteborg.se

 

Söndag 25/3
Kreativ verkstad: gör en korg av papper

Gör en korg av papper

...som du kan fylla med påskgodis eller annat. Med Myriam Coulombe. 
För alla åldrar!
Blå Gången. Kl 13-15. Fri entré.

 

Söndag 15/4
Låt en docka bli din budbärare!

Låt din docka bli en budbärare

Valkampanjen är i full gång, många vill tala om vad de ska göra för oss, men vi måste tala om för våra representanter vad vi vill att de ska arbeta med för frågor. Kom till huset och gör dockor med ett budskap till våra politiker. Till dem DU vill påverka i stadsdelen, i kommunen, i landstinget och i riksdagen.
Kl 13-15. Blå Gången. Fri entré.

 

Söndag 22/4
Breathing underwater:
film och samtal med Globala Tanter

Breathing underwater - film & panelsamtal

Föreningen Globala Tanter visar filmen Breathing Underwater (2016) av regissören Koh Hee-Young. På den sydkoreanska ön Jeju finns en gammal tradition med fridykande kvinnor, haenyeo. Dykningen är farlig och återväxten är i det närmaste obefintlig, de allra flesta haenyeo är i dag äldre än 50 år. Filmen är textad på engelska. Samtal efter filmen på svenska.
Läs artikel i tidningen Göteborg Direkt.
Kl 13. Stora Scenen. Fri entré.

 

Söndag 29/4
Dansens Dag

Idag firas Dansens dag över hela världen och även i Angered! Här kommer att finnas möjlighet att prova på olika danser och stilar från när och fjärran. För alla åldrar.
Kl 13-15 i hela huset!

 

Söndag 6/5
Förnya garderoben på Klädbytardagen!

Klädbytardag

Ta med dig upp till fem vår- och sommarplagg. Du får en biljett per plagg och byter till ett fynd du gjort. Tänk på att kläderna ska vara hela och rena. Ej skor. Var klimat- och miljösmart!
Inlämning kl 13-14. Klädbyte kl 14-15.30. Blå Gången. Fri entré.

 

Söndag 13/5
Människorättsförsvarare med fokus på kvinnor

Föreläsning med Amnestys Kvinnorättsgrupp som ger exempel på fall från Bravekampanjen - en kampanj som syftar till att stödja människorättsförsvarare världen över. Därefter samtal med publiken, mingel och konsert med gruppen Wasi som blandar eget med latinamerikansk folkmusik.
I samarbete med Amnestys Kvinnorättsgrupp, Göteborg.
Kl 13-15. Stora Scenen. Fri entré.