Medialabb

Film! Ljud! Grafik! Podcast! Animation! Foto! Webb! Välkommen till Blå Ställets nya MediaLabb - ett kreativt ställe där du, 16 år och uppåt, har möjlighet att fördjupa dig inom digitalt skapande.

Hör av dig om du har frågor om Medialabb!
E-post: medialabb@angered.goteborg.se

 

Lördag 2/9
Noomaraton - gör film på 24 timmar och tävla!

Noomaraton är en filmtävling där man i lag om 1-4 personer gör en film som ska vara färdig inom 24 timmar. Några saker måste vara med i filmen: tre platser, tre föremål och ett tema. Anmäl ditt lag på http://noomaraton.se.
Om du behöver låna utrustning mejla senast 30/8:
medialabb@angered.goteborg.se
Kl 9-16. MediaLabb. Fri entré.

 

Vad är MediaLabb?

 

Skicka in din intresseanmälan här:
Intresseanmälan

 

Blå Stället MediaLabb är ett pilotprojekt av Kulturhuset Blå Stället med inriktning digital media. Här kan du som är 16 år och uppåt bli medlem och få stöd, inspiration och handledning att komma igång med ett projekt. Kanske vill du spela in en kortfilm, göra poddradio, designa en webbsida, testa på animation eller lära dig göra en musikvideo?

Du behöver inga förkunskaper, bara en idé till ett projekt eller ett område du skulle vilja fördjupa dig inom. Vi kommer anordna kurser och workshops inom olika områden men som medlem krävs det att du kan och vill arbeta självständigt och genom att testa dig fram också lära dig själv!

Här finns både avancerade och enklare programvaror samt utrustning som kameror, stativ, ljus, mikrofoner, hörlurar m.m som medlemmar kan boka och låna.
Under första perioden kommer vi fokusera på filmskapande av olika slag samt hur man gör sin egen poddradio. Vi kommer anordna ett antal olika workshops och kurser för inspiration och grundläggande “tänk” inom dessa ämnen samt lite mer specifika, ingående kurser för de som vill fördjupa sig ytterligare.

Läs hela infotexten i PDF:en nedan!