Foto: John Ljungkvist

Veckomatsedel

Konferenslunch 90:– Serveras kl. 11.00 - 13.30. Soppa, salladsbuffé och kaffe ingår.

I vår restaurang serverar vi EKO-kött och MSC-märkt fisk i den mån det finns att tillgå.

Veckans miljövänliga/vegetariska alternativ, fråga serveringspersonal

Måndag 11 juni
Fisk med ägg- & persiljesås, kokt potatis och ärtor
Spenat- & getostpaj med kikärtssallad och paprikacrème

Tisdag 12 juni
Klassisk fiskpudding med skirat smör och kokt potatis
​Pannbiff med stekt lök, potatismos och rårörda lingon

Onsdag 13 juni
Fisk med morotssallad, ärtpesto, vitvinssås och stompad potatis
​Rimmad oxbringa med dill- & äpplesås samt kokt potatis

Torsdag 14 juni
Fisk med riven pepparrot, skirat smör och dillslungad potatis
Habanerogryta med fläskkött, serveras med ris och gräddfil

Fredag 15 juni
Fredagsbuffé

Efter fredagen stänger vi vår restaurang för sommaren.
Vi öppnar igen tisdag 14 augusti.
​Ha en härlig sommar!

 

                                              

Vår restaurang är KRAV-certifierad och har ett KRAV-märke. Detta innebär att minst 19 livsmedel alltid köps in som KRAV/EKO.