Foto: Sofia Orrelid

Citys löparskola

Citys löparskola är för dig som är 13-16 år och bor i Örgryte-Härlanda. I löparskolan får du vara med på olika aktiviteter en gång i veckan under vårterminen. Aktiviteterna är gratis och kräver inget annat än ett par skor. Du får dessutom en tröja!

Löparskolans aktiviteter

Träningstillfällena innehåller löpning, samarbetsövningar och styrketräning. Ledare från Military fitness och personal från Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning håller i passen. Träningspassen varvas med samtal om hälsa och kost. Föreläsare från A non smoking generation kommer exempelvis att prata om en tobaksfri ungdom.

Var med på hinderbana i Slottsskogen 9 juni

Du som vill kan vara med och delta i Military fitness OCR challenge i Slottsskogen den 9 juni. Utmaningen är en fem kilometer lång hinderbana där du, i din egen takt och utifrån dina egna förutsättningar, ska ta dig an så många hinder som möjligt.

Tid och plats

Var: Torpahallens sporthall
När: Torsdagar klockan 15-16.30, start 12 april 2018 (löparskolan avslutas med hinderbana i Slottsskogen den 9 juni)

Anmälan

Vill du testa på löparskolans aktiviteter är det bara att dyka upp. Du anmäler dig på plats. Det går bra att komma och testa närsomhelst under terminen.

Löparskolan är gratis. Du behöver inte ha med dig någon egen utrustning men vi rekommenderar träningsskor.

Vill du veta mer?

Kontakta Sofia Orrelid, projektansvarig för Citys löparskola.
Telefon: 031-365 68 93
E-post: sofia.orrelid@orgryteharlanda.goteborg.se

Följ gärna löparskolan på instagram: citysloparskola

Samarbetspartners

Citys löparskola är ett samarbete mellan stadsdelsförvaltningen Örgryte-Härlanda, Military fitness och A non smoking generation.