Foto: Lo Birgersson

Drop-in Hälsa och Fysisk aktivitet på recept (FaR)

Behöver du hjälp med hur du kan förbättra din hälsa? Vill du komma igång med din träning? Har du fått fysiskt aktivitet på recept? På Hälsoteket kan du få råd och inspiration kring din hälsa. Välkommen till vår drop-intid eller boka en tid för ett hälsosamtal.

Drop-in Hälsa och FaR® (Fysisk aktivitet på recept)

Välkommen till vår drop-in där du kan komma på ett hälsosamtal med en sjukgymnast/hälsoinformatör. Du får råd och tips om hälsa och fysisk aktivitet. Har du fått ett FaR? Ta med dig ditt recept så tittar vi tillsammans på vilka fysiska aktiviteter som passar dig.

Vid förskrivet FaR® erbjuder vi telefonuppföljning av aktiviteten under 3 månader och en slutuppföljning.Förskrivaren gör uppföljning av diagnosen.

Måndagar 22 januari-18 juni
Klockan 13.30 -14.30
Hälsoteket i Angered, Högaffelsgatan 10

Om FaR® (Fysisk aktivitet på recep)

FaR® kan skrivas ut av sjukvårdspersonal som till exempel sjuksköterska, läkare eller sjukgymnast. Till Hälsoteket kan du ta med ditt recept och få råd och stöd att hitta träningsformer som passar dig. Vi hjälper dig att hitta passande aktiviteter på Hälsoteket eller andra friskvårdsanläggningar. Du kan även få tips om hur du kan träna hemma.

Vi erbjuder telefonuppföljning av aktiviteten under tre månader och en slutuppföljning. Förskrivaren gör uppföljning av diagnosen.

Måndagar 22 januari-18 juni
Klockan 13.30 -14.30
Hälsoteket i Angered, Högaffelsgatan 10

Hälsosamtal för barn och ungdomar

Är du under 18 år och vill ha ett individuellt samtal om din hälsa? Hos oss kan du få guidning till hur och vad du ska träna. Ring eller e-posta Hälsoteket och boka tid för ett hälsosamtal.

Kontakt

E-post: halsoteket@angered.goteborg.se
Telefon: 031- 365 11 44
Besöksadress: Högaffelsgatan 10