Foto: Joanna Klasén

Guldhedens bibliotek

I ett trivsamt och vackert funkishus på Dr Fries Torg hittar du Guldhedens bibliotek. Ett utpräglat besöksbibliotek och en viktig social träffpunkt i området. Koppla av med en kopp kaffe medan du läser en tidning eller botaniserar bland våra böcker, tidskrifter, ljudböcker och filmer. Läs med barnen i barnens eget rum på andra våningen.

Aktuellt

 • Guldhedens biblioteket är stäng 20-21 februari (v. 8) för byte av elcentral!

  Publicerad 06 februari 2018

  Bibliotekets gamla elcentral måste bytas ut! Det innebär att biblioteket kommer ha stängt tisdag och onsdag vecka 8 (20-21 februari). Vi ber om ursäkt för eventuella störningar detta kan innebära / Personalen på Guldhedens bibliotek

 • Mira och monstren - Barnteater på Guldhedens bibliotek!

  Publicerad 06 februari 2018

  Lördagen 24 februari, klockan 11 är det barnteater på Guldhedens bibliotek. Det är Apelmo Musik som ger Mira och monstren. En musiksaga om mod med mycket sång och många musikinstrument! För barn 3-6 år! Teatern är gratis, men en biljett måste hämtas innan då det bara finns ett visst antal platser.

 • Juristresursen på Guldhedens bibliotek!

  Publicerad 06 februari 2018

  Måndagen 26 februari kommer Juristresursen till Guldhedens bibliotek för kostnadsfri juridisk rådgivning. Tid: 16-19. Drop-in! Alla är välkomna!

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}