UTSTÄLLNINGSHALLEN

 

 

Disciplin

I utställningen Disciplin undersöker Caroline Hopkins relationer och villkor med måleri i begränsad färgskala. Hon återvänder här till barndomens hästvärld med frågor om existensberättigande, symbios, evolution. Caroline Hopkins, 46, bor sedan 1990 i Göteborg/Mölndal. Hon växte upp på en mjölkgård i Tjust skärgård, Småland och gick sedan på gymnasiet i Täby före universitetsstudier i Göteborg. Tidigare utställningar: 2015 Liljevalchs Vårsalong, 2016 Tjustbygdens Konstförening, 2016 Lindholmens Konstrum tillsammans med Stina Gunnarsson.

Vernissage lör 1 april, kl 13–16. Utställningen pågår t o m 30 april.

 

GÅGATAN

 

Nobody Home

Fotoutställning av Josef Slunge. I utställningen Nobody Home visas verk som speglar en tonårings psyke under ett utbyte i Bris­tol, England.

Vernissage lör 6 maj, kl 16.30. Dj Vilhelm Hasselgren spelar under vernissagen.

Utställningen pågår t o m 23 maj.

”Kom o häng och kolla på ut­ställningen, det blir kul jag lovar!” // Josef Slunge

 

 

Fotoutställningen Fantasia

Ögat upptäcker det själen redan vet! Inbjudan till ett möte med dig själv och bilden.

Följ med på en resa in i formens och det fördoldas landskap där du i det osedda kan se det uppenbara. Bortom gängse tolkningsmönster. Att se mönster i det mönsterlösa och former i det osynliga. Anurati Lüning har jobbat med kläddesign i ca 35 år. Kroppen och naturen med dess olika skiftningar och fasetter skapar en inspirationsgrund till allt hon gör. Under senare år har skapandet utvecklats från kläddesign till yoga och foto.

Pågår 18–30 april. Gågatan.