UTSTÄLLNINGSHALLEN


 

Skeva vinklar, raka hörn

Göteborgaren och Frölundabon Jim Bonander visar sina foton från olika miljöer i Frölunda i kulturhusets sommarutställning.

Jim har alltid bott i Göteborg, men flyttade till Frölunda för fyra år sedan och har fotat i stadsdelen sedan dess. Han uppskattar närheten till havet och naturen. I sina bilder vill han förmedla sin positiva känsla för Frölunda, skapa en drömsk känsla och ge oss sin berättelse om stadsdelen.

Jim Bonander är 39 år och började som graffitimålare på 1980-talet, när graffitin kom till Sverige. Han har varit med i en del musikprojekt och jobbat med film på Filmcentrum Väst.

Utställningen öppnar 20 juni och pågår t o m 3 sep. Utställningshallen.

 

GÅGATAN

 

Nobody Home

Fotoutställning av Josef Slunge. I utställningen Nobody Home visas verk som speglar en tonårings psyke under ett utbyte i Bris­tol, England.

Vernissage lör 6 maj, kl 16.30. Dj Vilhelm Hasselgren spelar under vernissagen.

Utställningen pågår t o m 23 maj.

”Kom o häng och kolla på ut­ställningen, det blir kul jag lovar!” // Josef Slunge

 

Papperskonst

Aladdin Mofakheri jobbar med papper och kartong som han limmar i lager för att skapa sina konstverk. Hans verk är till större delen kopior av verkliga ting. Ibland är de avbildningar av något som funnits tidigare i hans liv men som inte längre finns kvar: Trehjulingen som han fick som barn eller dörren till hans mammas hus. Konstverken, som han tillverkar av material som annars skulle kastas eller förstöras, blir både stabila och hållbara.
Gågatan, pågår tills vidare.