Stretarna – Teaterglädje

Teaterglädje är en grupp från Mölndal, som har gjort en föreställning om institutionen Stretered där nästan alla med funktionshinder hamnade från 1920 till 1980. 2 tim inkl paus.

Stora salen. Tor 2 mars, 13:00. Soppteater 110 kr.
Köp biljett senast den 28 feb för att soppa skall ingå.
Soppan serveras i caféet från 11:30.

BILJETTER:
Tfn: 031-366 27 25 eller ticketmaster.se

Grinden Stand Up gästar Frölunda Kulturhus!

Efter tre uppskattade sommarsäsonger på Café Grindstugans scen i Trädgårdsföreningen gör Grinden standup ett vårgästspel inomhus. Publiken har efterfrågat mer, men utan att man tummar på stämningen och kvaliteten. Därför bjuder Grinden stand up in till en bonuskväll!

Grinden handlar om att presentera Sverige och Göteborgs bästa stand up för de flesta åldrar. Man siktar på den breda publiken, både den ovana och den vana stand up-besökaren. Gärna lite kulturfolk som ser mycket annat på scen men inte provat att gå på stand up. En after work på ett kulturhus kändes då helt rätt. Frölunda Kulturhus blir platsen och 10 mars kvällen. På scen hittar man ett par publikfavoriter från tidigare sommarsäsonger toppat med två humorprofiler från P3s Tankesmedja.

Kvällen hålls ihop av Ellinor Johansson och medverkande på scenen är Lisbeth Johansson, Anders Bergström, Tina Bergérus, Patrik Gruczkun, Gunnar Söderberg samt Marcus Berggren och Johanna Wagrell från P3:s Tankesmedjan.

 Fre 10 mars, kl 19. Stora salen. Servering med rättigheter. Entré 80 kr.

BILJETTER:
Tfn: 031-366 27 25 eller ticketmaster.se

Kaspersällskapet…

söker fler som vill medverka i vår amatörteatergrupp. Tillverka figurer och/eller spela. Kanske har du egna idéer..? Kontakta kulturhusets reception för mer information.