Om Frölundabadet

Frölundabadet har en 25-metersbassäng, rutschkana, hopptorn, svikt, undervisningsbassäng samt plaskpool. Här finns vattenträning för vuxna och babysim för de minsta. Som komplement till badet har vi Actic gym som med sin unika träningsmetod passar de flesta. I anslutning till badet ligger Fröja, ett rum för hälsobefrämjande behandlingar.

Frölundabadet ligger bara ett stenkast ifrån Frölundatorg.

Till de vuxna och lite större barnen har vi en 25 metersbassäng med rutchkana, trampolin samt hopptorn. Bassängen är 1,2m till 3,7m ljup. Det finns alltid motionsbanor tillgängliga på varddagar, och vid önskemål och mån av plats även fartbana.
Till mindre, ej simkunniga barn, har vi en varmare undervisningsbassäng vari SLS's simskola samt vår babysim bedrivs. Denna bassäng är, torsdag till söndag uppvärmd till 34 grader. 
För de allra minsta bebisarna har vi en liten plaskbassäng.

För er som gillar värme, har vi på herr- och damavdelningen, både våt- och torrbastu.

Under de mörkare månaderna på året försöker vi göra det så mysigt som möjligt för våra kunder. Tidiga mornar och torsdagskvällar kan ni som vill njuta av en nedsläckt simhall och levande ljus.

Kommer du som kund och behöver en egen bana går det bra att hyra för 200 kr/timme och bana, dock endast vid speciella tillfällen.
Hänglås krävs till våra klädskåp. Medtag eget eller köp i kassan för 30 kr.

Kontakta badkassan för information samt bokning på telefon 031-366 27 00.