Tidigare nummer

Här kan du läsa tidigare nummer av Integrationscentrums nyhetsbrev och, längst ner på sidan, beställa nyhetsbrevet.

Läs nummer 3/2016 med rubrikerna: Integrationscentrum - en kick av kött och blod. Walid vann med sin bild av hopp. Samhällsinformatören är en brygga. Nytt system för att kartlägga nyanlända elever. Barn ska inte vara föräldrar till sina föräldrar. Hjälp Mattias hitta nyanlända till språkvänner. Seminarium om Alla tiders migration! Migrationsverkets frågor och svar om nya lagarna.

Läs nummer 2/2016: Tid för #sommarkänsla. Kvinnor med rätt att cykla. Vi måste ha platser där vi möts. Aly hittar VA-ingenjörer till avloppen. Med mera.

Läs nummer 1/2016: Tala om sex är inte haram. Nobelpristagare tackar kommunens anställda. Verónica har själv varit nyanländ. Seminarium med Joakim Palme. Marhaba kompis/Hej asdiquah! Alla borde ha en Vägvisare. Han hjälper andra hjälpa sig själva.

Läs nummer 1/2015. Välkommen till Integrationscentrum och vårt nyhetsbrev! Keleta - engagerad samhällsinformatör. Ebrahim och David förde samman mode, kyrka och kommun. Bilar, druvor och språkkafé på Arabiska Kulturcentret. Fatema vill bli digitalt kompetent. Grattis till vinnarna i #minstad! Information om flyktingsituationen. 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Om du inte redan har gjort det är du välkommen att prenumerera eller beställa Integrationscentrums nyhetsbrev här. Du kan närsomhelst avbeställa det.