Nyhetsbrev

Migration och integration har blivit en av de hetaste frågorna i samhällsdebatten. Du som är intresserad kan prenumerera på Integrationscentrums nyhetsbrev där vi delar med oss av erfarenheter och kunskap.

Integrationscentrum i Göteborgs Stad, där Flyktingguide/Språkvän ingår, arbetar vi med migration och integration på många olika sätt- samhällsinformation, lärande och personliga möten är några exempel. Nyhetsbrevet är till för dig som vill veta mer om migration och integration genom nyheter, porträtt och berättelser. Nyhetsbrevet är på svenska, men du kan översätta det med hjälp av Google Translate.

Läs nummer 2/2017 här med rubrikerna Ny chef med rik bukett av erfarenheter, Som en ny familj, Rädsla efter dådet, Immigration bygger välfärd, Att starta på nytt i Sverige, Chefen nöjd med adepten.

Läs nummer 1/2017 här med rubrikerna Kritisk domare ger juridisk hjälp åt nyanlända, Fick hjälp rekordsnabbt, Visar väg till utbildning, Kul på is med språkvänner, Anmäl dig till seminarium, Visa din värld med video.

Läs nummer 4/2016 här med rubrikerna: Adela - vägvisare till jobb och utbildning, Var tror du det är lättast att träffa nya vänner? Digital kunskap gör vardagen enklare, Asmahs svenska lyfte i mötet med språkvän, Att mötas eller inte mötas..., Att tänka längre än näsan räcker, Nu kan också du hyra ut via Boplats!

Rekommenderade artiklar om Flyktingguide/Språkvän

Prenumerera på nyhetsbrevet

Om du inte redan har gjort det är du välkommen att prenumerera eller beställa Integrationscentrums nyhetsbrev här. Du kan närsomhelst avbeställa det.