Startsidebild, beskrivning och kontaktuppgiftspuff för startsidan

Åtgärder

Är du en blivande familjehemsförälder?

Har du tid, ork och engagemang för att ge ett utsatt barn eller ungdom en bättre start i livet? Som familjehem blir du barnets nya familj på heltid, medan du som kontakt- eller stödfamilj tar hand om barnet en eller ett par helger i månaden. Är du redo att vara ett hem åt någon annans barn? Är du en blivande familjehemsförälder? Testa dig själv på länken i rutan nedanför! Varmt välkommen att kontakta oss!

Aktuellt

 • Göteborg går med i webbtjänsten Familjehem Sverige

  Publicerad 06 september 2016

  Göteborgs Stad gått med i ett nationellt samarbete mellan kommuner kring webbtjänsten www.familjehemsverige.se. Tjänsten innehåller information om vad det innebär att vara familjehem, ett självtest samt ett formulär där intresserade kan anmäla sig till valfri kommun.

 • Skolsatsning ger barn i familjehem stöd att lyckas

  Publicerad 05 september 2016

  Genom satsningen SkolFam får familjehemsbarn stöd att lyckas i skolan – och därmed också bättre chanser att klara sig i vuxenlivet. Den 8–9 september samlas SkolFam-team från hela landet för konferens i Göteborg.

 • 300 barn behöver familjehem

  Publicerad 26 maj 2016

  Fortsatt stort behov av familjehem. Trots att många anmält sitt intresse är behovet av familjer som kan ta emot ensamkommande flyktingbarn fortfarande stort. Men det finns också barn som vuxit upp i Sverige som behöver ett familjehem. En grupp som kommit lite i skymundan. Läs mer i Vårt Göteborg.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}