Foto: Scandinav bildbyrå/Mikael Svensson, Raina Röntoft. Mostphoto

Kultur

Om du har roligt tillsammans så mår du också bättre, både till kropp och själ. Vi vet att kultur är friskvård och därför är kultur en viktig verksamhet på Dalheimers hus. Välkommen till oss på musikevenemang, dans, teater, film, föreläsningar, quizer eller vinprovning. Du bokar och köper biljetter i vår reception eller genom en länk vid den kulturaktivitet som du vill delta i.

Kulturaktiviteter

Varje år anordnar Dalheimers hus flera kulturaktiviteter. Om du deltar i ett evenemang under lunchtid, så ingår soppa i priset. Väljer du istället att komma på våra cafékvällar, så är restaurangen öppen fram till 20.30. Där kan du köpa smörgåsar, pajer och sallader.

Vill du veta mer om vårt kulturutbud så hittar du information på sidan med Dalheimers hus kalendarium.

Missa inte att få all information om allt som händer i huset. Gilla oss på Facebook, hämta information i receptionen, ha koll på vår webbplats och titta upp på vår ljusskylt när du passerar huset.

Galleri Fritz


                                                                                                           Foto: Lennart Lundén

                                                                                                             
På Dalheimers hus har du möjlighet att visa din konst. I nära anslutning till vår restaurang och vår största konferenslokal finns en gallerivägg väl synlig för våra besökare. Där kan du hänga upp dina foton eller målningar.

Aktuella utställningar hittar du i vårt kalendarium.

Kalendarium

Kontakta oss om du vill ställa ut.

Kontaktuppgifter.