Foto: Lo Birgersson

Boka lokal

Välkommen att boka lokaler i Dalheimers hus. Vi erbjuder tillgängliga lokaler för både större och mindre möten. Du kan välja bland sex olika lokaler för upp till 250 personer. Modern teknik ingår i alla våra lokaler. Handikappföreningar och pensionärsföreningar i Göteborgs Stad har möjlighet att hyra lokal till ett rabatterat pris.

Sammanställning av lokaler och prisexempel

För att du ska hitta den lokal som passar bäst för just dig och ditt sällskap, hittar du här en sammanställning av våra lokaler. Här kan du jämföra hur många personer lokalerna rymmer, beroende på vilken möblering du väljer. Du ser också prisförslag för varje lokal. Längre ner på sidan hittar du fler detaljer och priser. Alla priser är exklusive moms.

Lokal Antal personer beroende på möblering Pris
  Biosittning Skolsittning Gruppsittning Styrelse  
Dalheimerssalen 150 pers 96 pers 120 pers   6 000 kr/heldag
Hultbergssalen 150 pers 96 pers 120 pers   6 000 kr/heldag
Dalheimers- och Hultbergssalen 250 pers       12 000 kr/heldag
Karl Johan   28 pers 30 pers 24 pers 3 000 kr/heldag
Älvsborg       18 pers 2 600 kr/heldag

Alla lokaler har trådlös internetuppkoppling och projektor. Dalheimerssalen, Hultbergssalen, nya Älvsborg och nya Karl Johan har fast installerad hörselslinga. Vi har även en portabel hörslinga som kan användas i lokaler som inte har en fast installation.

Tänk på att om någon i ditt sällskap sitter i rullstol eller permobil så ryms färre personer i lokalen. Fråga gärna om råd när du bokar, så att du får den lokal som passar bäst för just ditt möte. Du kan ringa oss eller kontakta oss genom konferensbokningen.

Dalheimerssalen

Dalheimerssalen är vår stora konferenssal som kan användas till alltifrån konferenser och föreläsningar till teaterföreställningar. Lokalen är stor och rymlig och det är högt i tak. Lokalen är fullt utrustad när det gäller ljud och ljus. Lokalen rymmer upp till 150 personer.

Kostnad för lokalhyra

Heldag 6 000 kronor
Halvdag 3 300 kronor
Kväll 3 300 kronor

Kostnad för lokalhyra för intresseföreningar med rabatterat pris*

Heldag 1 000 kronor
Halvdag 600 kronor
Kväll 600 kronor

Hultbergssalen

Hultbergsalen är en ljus och rymlig lokal där det är högt i tak. I lokalen ryms upp till 150 personer. Förutom att lokalen lämpar sig för konferenser och teaterföreställningar, så kan du använda den för olika former av fysisk aktivitet. I direkt anslutning till Hultbergssalen finns omklädningsrum med duschar så att du har möjlighet att byta om i samband med aktiviteten.

Kostnad för lokalhyra

Heldag 6 000 kronor
Halvdag 3 300 kronor
kväll 3 300 kronor
Hyra per timme 540 kronor

Kostnad för lokalhyra för intresseföreningar med rabatterat pris*

Heldag 1 000 kronor
Halvdag 600 kronor
Kväll 600 kronor
Hyra per timme 235 kronor per timme

Dalheimerssalen och Hultbergssalen

För det stora sällskapet på upp till 250 personer har vi möjlighet att öppna upp vikväggen mellan de båda lokalerna. Du får då en rymlig och ljus lokal för ditt sällskap.

Kostnad för lokalhyra

Heldag 12 000 kronor
Halvdag 6 600 kronor
Kväll 6 600 kronor

Kostnad för lokalhyra för intresseföreningar med rabatterat pris*

Heldag 2 000 kronor
Halvdag 1 200 kronor
Kväll 1 200 kronor

Älvsborg 

Älvsborg är en av våra nya, ljusa konferenslokaler på entréplanet i Dalheimers hus. I direkt anslutning till lokalerna finns två toaletter och en fikalounge där kaffe, smörgåsar och kakor dukas upp om du beställt det. Det finns även en vattenautomat med både vanligt och kolsyrat vatten. Älvsborg rymmer maximalt 20 personer. Här finns fast installerade hörselslingor, projektor i taket och eldriven projektorduk.    

Kostnad för lokalhyra

Heldag 2 600 kronor
Halvdag 1 600 kronor
kväll 1 600 kronor

Kostnad för lokalhyra för intresseföreningar med rabatterat pris*

Heldag 700 kronor
Halvdag 400 kronor
Kväll 400 kronor

Karl Johan 

Karl-Johan är en av våra nya konferenslokaler på entréplanet i Dalheimers hus. I direkt anslutning till lokalerna finns två toaletter och en fikalounge där kaffe, smörgåsar och kakor dukas upp om du beställt det. Det finns även en vattenautomat med både vanligt och  kolsyrat vatten. Karl Johan rymmer maximalt 30 personer. Här finns fast installerade hörselslingor, projektor i taket och eldriven projektorduk.  

Kostnad för lokalhyra

Heldag 3 000 kronor
Halvdag 2 000 kronor
Kväll 2 000 kronor

Kostnad för lokalhyra för intresseföreningar med rabatterat pris*

Heldag 800 kronor
Halvdag 500 kronor
Kväll 500 kronor

 

Lokaler som endast hyrs ut till intresseföreningar verksamma i Göteborgs Stad

Intresseföreningar i Göteborgs Stad har möjlighet att hyra möteslokaler i anslutning till kontorshotellet i bottenvåningen och på Aktivitetcenter. På Aktivitetcenter finns en terrass med härlig utsikt över Älvsborgsbron. Aktivitetcenter hyrs endast ut kvällar och helger, då ordinarie verksamhet är stängd.   

Röda sten

Röda sten är en möteslokal i bottenvåningen på Dalheimers hus, som används för interna möten och hyrs ut till intresseföreningar. Det ryms maximalt 18 personer i lokalen. Det finns projektor i taket och internetuppkoppling.

Om ditt sällskap behöver hörslinga, så kan du boka en portabel slinga för lokalen.

Endast intresseföreningar*

Heldag 260 kronor
Halvdag 170 kronor
Kväll 170 kronor

Carnegie

Carnegie är ett litet mötesrum utan fönster i bottenvåningen på Dalheimers hus. Lokalen rymmer maximalt 8 personer och är utrustad med projektor och duk. Lokalen används till interna möten och hyrs ut till intresseföreningar i Göteborgs Stad.

Endast intresseföreningar *

Heldag 150 kronor
Halvdag 100 kronor
Kväll 100 kronor

 

Aktivitetcenter


                                                                                                     

Aktivitetcenter är en stor lokal med flera olika rum som kan användas för möten eller aktiviteter på kvällar och helger. I anslutning till lokalen finns en stor terrass med trädgårdsmöbler, där du har utsikt över takåsarna i Majorna.

Kontakta konferensbokningen för mer information om Aktivitetcenters lokaler.

Kontaktuppgifter Dalheimers hus

Information om rabatterat pris till intresseföreningar i Göteborgs Stad

* Rabatterat pris ges till intresseföreningar verksamma i Göteborgs Stad. Då kostnaden delvis finansieras med kommunala medel från Göteborgs Stad ges ingen rabatt till riksorganisationer eller föreningar med verksamhet i andra kommuner eller regioner.  

Foton: Lo Birgersson om inget annat anges.