Aktuella utbildningar och föreläsningar

Dalheimers hus är ett självklart forum och en given mötesplats för alla som vill lära nytt. Här kan du läsa om kommande utbildningar och föreläsningar. Du är välkommen till oss om du är intresserade av att ta del av den senaste kunskapen gällande olika former av funktionsnedsättningar. Du är även välkommen om du vill förmedla de senaste rönen inom aktuell forskning och praktik.

9:e Familjehemskonferensen i Göteborg
14–15 september 2017
 

Familjehem Göteborg Stad har åter glädjen att hälsa dig välkommen till Göteborg.

Vår ambition är som alltid att konferensen skall vara ett forum och en mötesplats för alla som arbetar och verkar inom familjehemsvården. 2017 års konferens kommer att utformas lite annorlunda genom att utställardelen endast vänder sig till icke-kommersiella föreningar. Dagarna kommer att vara fyllda med föreläsningar och seminarier. På torsdagskvällen är det festmiddag med underhållning. Årets konferens kommer att äga rum på Elite Park Avenue Hotel som ligger beläget nära Götaplatsen på Kungsportsavenyn.

Program

I programmet för årets familjehemskonferens hittar du föreläsningar och parallella seminarier.

Program

Utställare
Vill du ställa ut på konferensen och din verksamhet ligger inom området frivilligsektor och/eller bedrivs ideellt och få chansen att möta deltagare från hela Sverige?
I så fall hör av dig.

Information
Den praktiska delen av konferensen sköts av Thomas Kollberg på Dalheimers hus, Social resursförvaltning som är en del av Göteborgs Stad. Det är till honom du vänder dig när det gäller allt praktiskt som papers, anmälan och utställar-medverkan.

Konferensavgiften är 4 200 kronor (exkl.moms). I avgiften ingår föreläsningar, seminarier, alla måltider samt festmiddag på torsdagskvällen.

Om du vill bo på konferenshotellet, maila thomas.kollberg@socialresurs.goteborg.se, så får du ett bokningsformulär.

Kontaktuppgifter
Thomas Kollberg når du på thomas.kollberg@socialresurs.goteborg.se eller på
031-367 97 75.

Övrig information
Familjehem Göteborg Stad är innehållsmässigt ansvariga för konferensen, kontaktperson är Karin Beskow som nås på karin.beskow@vastra.goteborg.se eller på 031-366 10 16.

Anmälan
Programmet för konferensen är nu klart. Har du anmält dig så har det skickats ett formulär genom eventonline till gruppansvarig för er anmälan. Där ska du göra dina val bland parallella seminarier och föreläsningar.

Konferensen är fullbokad, men du kan ställa dig på kö om du vill ha en plats.

Kö till plats på familjehemskonferensen i Göteborg

Glöm inte bort att avanmäla dig om du har fått förhinder och inte kan delta i konferensen. Då kan din plats gå till någon annan i kön.