Foto: Matilda Karlsson

Hitta hit

Dalheimers hus ligger i stadsdelen Majorna-Linne i västra delen av Göteborgs centrum. Till oss är det lätt att komma både med kollektivtrafik, cykel, permobil och bil. Vi har ett eget garage där du kan parkera och gå rätt in i byggnaden.

Nyhet för dig med permobil

Nu kan du ladda din permobil på särskilda parkeringsplatser i garaget på Dalheimers hus, när du besöker oss. Kör fram till garagedörren på plan två så öppnar den sig.

Med kollektivtrafik

Du tar dig enkelt till vår konferensanläggning med allmänna kommunikationer. På sju minuter åker du från Järntorget till Jaegerdorfsplatsen med spårvagn nummer tre och nio. Därefter är det en kort promenad. Med spårvagn nummer elva kan du åka till Mariaplan.

Med flexlinjen till Dalheimers hus

Flexlinjen Majorna-Linne kör runt i området alla helgfria vardagar mellan klockan 8 och 17. Hållplats 930 finns utanför entrén till Dalheimers hus. Läs mer om flexlinjen på Göteborgs stads hemsida.

Flexlinjen Majorna-Linne

Garage för cykel, permobil och bil

Det är även enkelt att cykla till Dalheimers hus. För besökare med cykel har vi cykelställ i garaget på plan två. För att receptionens personal ska öppna garaget ringer du på porttelefonen på stolpen vid konstverket Vårdträdet framför Dalheimers hus.

I Dalheimers hus finns även 22 parkeringsplatser för våra bilburna gäster. Kör fram till porten på plan två så öppnar den sig.  Du betalar enkelt parkeringen med mynt, appen parkering Göteborg eller bensinkort. Två av våra parkeringsplatser är till för dig som har ett parkeringstillstånd för rörelsehindrade.

Om du kommer med permobil har vi särskilda parkeringsplatser för dig. I anslutning till parkeringsplatsen har du möjlighet att ladda din permobil, så att du kommer vidare fulltankad efter ditt besök hos oss.

Ingång till huset

Från vårt garaget kan du gå rakt in i Dalheimers hus lokaler på det våningsplan där våra mindre konferenslokaler finns.  Vid dörren till garaget finns en hiss som tar dig rakt ner till korridoren som leder till restaurang Fritz. På det våningsplanet finns även konferenslokalerna Dalheimerssalen och Hultbergssalen. 

Om du vill besöka vår friskvård så går inte hissen vid garageingången hela vägen ner till entréplan. Tag till vänster i korridoren vid garageingången och sväng till höger när du kommer fram till de små konferenslokalerna. Där hittar du både hissar och trappor som går till alla våningsplan.