Foto: Lo Birgersson

Massage

Hos oss kan du få massage eller koppla av i vår relaxbädd. Du kan boka klassisk massage, beröringsmassage och hydromassage som är en massage med vattenstrålar av olika intensitet. Du behöver inget intyg för att få massage hos oss utan verksamheten är öppen för alla.

Klassisk massage

I friskvården kan du få både klassisk halvkroppsmassage och helkroppsmassage som utförs av utbildade massörer. Den klassiska massagen är välgörande för dina muskler då den är cirkulationshöjande och minskar stelhet och smärta. Vi har både kvinnliga och manliga massörer.

Beröringsmassage

Beröringsmassage är en form av massage där massören med mjuka och lätta rörelser får dina muskler att slappna av. Beröringsmassagen ger lugn och ro i din kropp och den minskar din stress. Massagen kan utföras med kläderna på. Du kan välja hel- eller halvkroppsmassage.

Hydromassage

Om du väljer att boka in hydromassage hos oss så fyller vi upp ett badkar med varmt vatten i ett separat rum nära Dalheimers hus bassäng. Du ligger i badkaret med egna badkläder och vår personal masserar din kropp med varma vattenstrålar.

Om du har svårt att på egen hand stiga i badkaret så har vi en lyft som är ett hjälpmedel så att du kan ta dig i och ur vattnet när du ska få massage.

Relaxbädd

Relaxbädden är en vattensäng där du lägger dig ner och kopplar av. Vattensängen är varm och din kropp masseras genom roterande strålar som finns inne i madrassen. Du har dina kläder på dig. Relaxbäddet finns i ett separat rum i anslutning till gymmet. Du bokar tid och köper polletter i receptionen. 

Priser massage

Pris för olika former av behandlingar
Halvkroppsmassage 350 kronor
Helkroppsmassage 550 kronor
Beröringsmassage 390 kronor
Hydromassage 390 kronor
Relaxbädd 20 minuter 30 kronor
10-kort halvkroppsmassage 3000 kronor
10-kort helkroppsmassage 5000 kronor
10-kort beröringsmassage 3500 kronor
10-kort hydromassage 3500 kronor

Boka massage och relax

Du bokar massage hos personalen i friskvården och betalar i receptionen på Dalheimers hus. Kontakta Dalheimers hus för mer information och bokning.