Foto: Lo Birgersson

Friskvård

Hälsa är mer än bara frånvaro av sjukdom. Det är att må bra, fysiskt och psykiskt. Det handlar om social gemenskap och att känna sig omtyckt och respekterad. Med vårt helhetsperspektiv på hälsa och friskvård ger vi dig en möjlighet att öka din livskvalité.

Du kan läsa mer detaljerat om vår friskvård på respektive sida. Där hittar du öppettider, priser och hur du bokar med mera.

Om du vill veta ordinarie öppettider och avvikande öppettider i friskvården, så hittar du det på sidan om öppettider.

Dalheimers hus gym är öppet för alla över 16 år och lämpligt för både idrotts- och rehabiliteringsträning. Våra maskiner och redskap passar även för dig som har nedsatt rörelseförmåga. Genom att bygga upp din styrka och dina muskler märker du snabbt resultat som gör vardagslivet lättare.

Badet på Dalheimers hus är till för dig med en funktionsnedsättning. Du kan träna själv eller delta i vattengymnastiken. För att bada och träna i bassängen behöver du ett intyg från läkare, sjukgymnast eller ha en synlig funktionsnedsättning. Anmäl dig för att få en plats i våra fasta vattengymnastikgrupper här.

I Dalheimers hus solrum, Sanna strand, kan du uppleva en solig, varm sommardag och lyssna på vågskvalp.  Rummet har solstolar, brygga och fågelkvitter för den rätta känslan.

Hos oss kan du få massage av utbildade massörer och även koppla av  i vår relaxbädd. Du kan boka klassisk massage, beröringsmassage och hydromassage som är en massage med vattenstrålar av olika intensitet.

Om du har fysisk aktivitet på recept och vill vta mer om våra erbjudanden så hittar du det på sidan FaR-fysisk aktivitet på recept

 

Du som är vårdgivare hittar mer information på sidan Information till vårdgivare.