Foto: H. Tiderman

Välkommen till Bräckegymnasiet

Vi har utbildningen för dig som vill arbeta inom byggsektorn. Vi erbjuder det nationella bygg- och anläggningsprogrammet med tolv olika yrkesinriktningar. Har du valt inriktningen mot byggingenjör, kan du efter din yrkesexamen söka till teknisk högskola. För dig som inte är behörig till ett nationellt program erbjuder vi utbildningar inom Introduktionsprogrammet. Våra utbildningar bedrivs alla i nära samarbete med branscherna.

Aktuellt

 • Familjedag inom anläggning lördagen den 23 september!

  Publicerad 22 september 2017

  Kom och titta! Nu på lördag, 23 september 10-16 anordnar Sveriges Åkeriföretag och Maskinentreprenörerna en familjedag på Backaplan. Tore Lundqvist och Thomas Spångberg kommer att vara där med ett par maskiner från Bräckegymnasiet.

 • Elever på Bräckegymnasiet gör utlandspraktik

  Publicerad 22 september 2017

  Du som går på Bräckegymnasiet har möjlighet att göra utlandspraktik i år tre. I oktober är det dags för en ny grupp elever att åka till Pieksämäki i Finland till Pistoia i Italien. Bilden ovan visar elevgruppen från vårterminen -17.

 • Stipendier till studenter i år tre 2017

  Publicerad 02 juni 2017

  HIGAB, Göteborgs Byggmästareförening samt Maskinentreprenörerna delade ut stipendier till elever som på ett förtjänstfullt och föredömligt sätt genomfört sin gymnasieutbildning.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}