Foto: H. Tiderman

Välkommen till Bräckegymnasiet

Vi har utbildningen för dig som vill arbeta inom byggsektorn. Vi erbjuder det nationella bygg- och anläggningsprogrammet med tolv olika yrkesinriktningar. Har du valt inriktningen mot byggingenjör, kan du efter din yrkesexamen söka till teknisk högskola. För dig som inte är behörig till ett nationellt program erbjuder vi utbildningar inom Introduktionsprogrammet. Våra utbildningar bedrivs alla i nära samarbete med branscherna.

Aktuellt

 • Studentexamen torsdag 1 juni

  Publicerad 28 april 2017

  Föräldrar, släkt och vänner är hjärtligt välkomna att ta emot sin student på examensdagen ca kl. 11.30 utanför Hus Najaden, Teknikgatan 1, Lindholmsområdet på Norra Älvstranden. Befintliga parkeringsplatser gäller.

 • Bräckegymnasiet satsar på framtiden!

  Publicerad 19 april 2017

  Gå vår särskilda variant – inriktning husbyggnad mot ingenjör! Inriktningen leder till behörighet att söka teknisk högskola samtidigt som du får yrkesexamen som byggnadssnickare.

 • Anläggare på riktigt!

  Publicerad 28 februari 2017

  En solig februaridag åkte läraren i anläggning Björn Gudmundson och jag ut till Onsala för att besöka eleven Emil Sandelius. Han har praktikperiod och har några månader kvar innan han tar sin yrkesexamen på Bräckegymnasiet.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}