Foto: H. Tiderman

Välkommen till Bräckegymnasiet

Vi har utbildningen för dig som vill arbeta inom byggsektorn. Vi erbjuder det nationella bygg- och anläggningsprogrammet med tolv olika yrkesinriktningar. Har du valt inriktningen mot byggingenjör, kan du efter din yrkesexamen söka till teknisk högskola. För dig som inte är behörig till ett nationellt program erbjuder vi utbildningar inom Introduktionsprogrammet. Våra utbildningar bedrivs alla i nära samarbete med branscherna.

Aktuellt

 • Många besökte Bräckegymnasiets öppna hus igår den 18 januari!

  Publicerad 19 januari 2017

  Ett stort tack till alla gäster som besökte vår skola igår! Engagerade elever och personal visade upp skolans breda kompetens.

 • Bräckegymnasiet tog brons i EuroSkills!

  Publicerad 06 december 2016

  Daniel Carlberg, tidigare elev på Bräckegymnasiet tog en bronsmedalj i mureri i EuroSkills. Det var hög konkurrens med 13 länder representerade. Rickard Levin Andersson tävlade i byggnadsplåtslageri och kom på sjunde plats. Stort grattis till er båda!

 • Golvläggning på riktigt!

  Publicerad 20 oktober 2016

  Två elever i FFL2A, Rebecca Bohlin Alenfors och Niklas Jansson, praktiserar på Randéns Mattor AB. Det är i början av höstterminen och Rebecca har nyligen startat sin APL. Niklas har varit ute tre praktikperioder redan. På företaget jobbar också Michèlle Andersson sedan fyra år.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}