Foto: H. Tiderman

Välkommen till Bräckegymnasiet

Vi har utbildningen för dig som vill arbeta inom byggsektorn. Vi erbjuder det nationella bygg- och anläggningsprogrammet med tolv olika yrkesinriktningar. Har du valt inriktningen mot byggingenjör, kan du efter din yrkesexamen söka till teknisk högskola. För dig som inte är behörig till ett nationellt program erbjuder vi utbildningar inom Introduktionsprogrammet. Våra utbildningar bedrivs alla i nära samarbete med branscherna.

Aktuellt

 • Stipendier till studenter i år tre 2017

  Publicerad 02 juni 2017

  HIGAB, Göteborgs Byggmästareförening samt Maskinentreprenörerna delade ut stipendier till elever som på ett förtjänstfullt och föredömligt sätt genomfört sin gymnasieutbildning.

 • Nybakade studenter från bygg-och anläggningsprogrammet på Bräckegymnasiet!

  Publicerad 01 juni 2017

  Nu har eleverna i årets årskurs tre tagit studenten! De har träffat sina klasskamrater och sin mentor sista gången i alla fall i gymnasieskolans värld. Ut i friheten som nybakad student och ett stort lycka till i framtiden. Tack för att vi fick ha hand om er utbildning under dessa tre år!

 • Bräckegymnasiet satsar på framtiden!

  Publicerad 19 april 2017

  Gå vår särskilda variant – inriktning husbyggnad mot ingenjör! Inriktningen leder till behörighet att söka teknisk högskola samtidigt som du får yrkesexamen som byggnadssnickare.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}