Foto: H. Tiderman

Välkommen till Bräckegymnasiet

Vi har utbildningen för dig som vill arbeta inom byggsektorn. Vi erbjuder det nationella bygg- och anläggningsprogrammet med tolv olika yrkesinriktningar. Har du valt inriktningen mot arkitekt eller ingenjör, kan du efter din yrkesexamen söka till teknisk högskola. För dig som inte är behörig till ett nationellt program erbjuder vi utbildningar inom Introduktionsprogrammet. Våra utbildningar bedrivs alla i nära samarbete med branscherna.

Aktuellt

 • Öppet hus på Bräckegymnasiet!

  Publicerad 24 november 2017

  Onsdagen den 6 december har vi öppet hus kl 16.30-19.00. Här får du information av våra lärare och instruktörer om programmet bygg- och anläggning.

 • Prova på dag för elever i årskurs 8, Santosskolan,på Bräckegymnasiet.

  Publicerad 03 november 2017

  För att känna lite på yrkeslivet och hur det är att gå på ett yrkesgymnasium anordnar vår skola s k prova på dagar för eleverna på Santosskolan. Tisdagen den 3 okt gästades vi av klass 8c. Eleverna delades upp i smågrupper som fick prova på att vara målare, plåtslagare och anläggare.

 • Under rundgången testar eleverna i år ett yrket glastekniker!

  Publicerad 04 oktober 2017

  På Bräckegymnasiet provar eleverna i år ett under höstterminen varje vecka ett nytt yrke. Ett av dem är glastekniker. Glasmästare Håkan Stridsman ger eleverna i år ett en introduktion i hantverket.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}