Startsidebild, beskrivning och kontaktuppgiftspuff för startsidan

Åtgärder
Foto: H. Tiderman

Välkommen till Bräckegymnasiet

Vi har utbildningen för dig som vill arbeta inom byggsektorn. Vi erbjuder det nationella bygg- och anläggningsprogrammet med tolv olika yrkesinriktningar. Har du valt inriktningen mot byggingenjör, kan du efter din yrkesexamen söka till teknisk högskola. För dig som inte är behörig till ett nationellt program erbjuder vi utbildningar inom Introduktionsprogrammet. Våra utbildningar bedrivs alla i nära samarbete med branscherna.

Aktuellt

 • Golvläggning på riktigt!

  Publicerad 20 oktober 2016

  Två elever i FFL2A, Rebecca Bohlin Alenfors och Niklas Jansson, praktiserar på Randéns Mattor AB. Det är i början av höstterminen och Rebecca har nyligen startat sin APL. Niklas har varit ute tre praktikperioder redan. På företaget jobbar också Michèlle Andersson sedan fyra år.

 • Öppet hus på Bräckegymnasiet

  Publicerad 07 oktober 2016

  Välkommen till öppet hus på Bräckegymnasiet lördagen den 22 oktober klockan 11-15! Nästa öppet hus är onsdagen den 30 november kl 16.30-19.00.

 • Snickeri på riktigt!

  Publicerad 14 september 2016

  Fyra elever i BA3TB gör APL på tre olika företag i Göteborgstrakten. Hur går det för dom? Vad har de för framtidsplaner? Nedan får du svar i ord och bild.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll
${loading}