Enhetskatalogen

Om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad
Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns flera fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.
Bra länkar:
Sök handlingar och protokoll
Sök politiker

Norra Hisingen stadsdelsförvaltning

Ragnhildsholmen i Norra Hisingen. Foto: Peter Svensson.

Stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen omfattar primärområdena Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve och Tuve. På uppdrag av stadsdelsnämnden erbjuder förvaltningen stöd och service till invånarna inom områdena förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, insatser och stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård samt fritid och kultur.

Förskoleadministration

Diarium

Nämndsekreterare

Finsktalande biståndshandläggare

 • Telefon 031- 366 97 75
 • Adress Importgatan 12A
 • E-postadress norrahisingen@norrahisingen.goteborg.se
 • Beskrivning Vanhustenhuolt
  Ota yhteyttä Pohjois-Hisingenin [Norra Hisingen] suomenkieliseen avuntarpeenkäsittelijään
  Pohjois-Hisingenissä on myös suomenkielinen avuntarpeenkäsittelijä, Marja-Liisa Parviainen, joka voi informoida ja auttaa avustusasioissa.
  Puhelin: 031- 366 97 75
  Puhelinaika: arkisin klo 8.30-10.00

  Kontakta Norra Hisingens finsktalande biståndshandläggare
  Norra Hisingen har även en finsktalande biståndshandläggare, Marja-Liisa Parviainen, som kan informera och hjälpa dig med biståndsfrågor.
  Telefon: 031- 366 97 75
  Telefontid: vardagar klockan 8.30-10
 • må-fr 8-16.30