Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Boendeparkering

  Entreprenad
  Inriktning: parkeringstillstånd

  Här kan du ansöka om boendeparkeringstillstånd. Ett tillstånd innebär ingen garanti att du kan få en parkeringsplats vid varje tillfälle. Tillståndet är knutet till bilen.

 • Enheten för kontrakt och uppföljning

  Kommunal, Centrum

  Enheten för kontrakt och uppföljning ansvarar för administrering av stadens valfrihetssystem enligt LOV (lagen om valfrihetssystem). Grunden för arbetet är de förfrågningsunderlag som beslutas av kommunfullmäktige och som reglerar krav på privata utförare av till exempel hemtjänst. Enheten ansvarar för att - handlägga ansökningar om att bli godkänd som privat utförare i Göteborgs Stad - skriva överenskommelser med stadens egen regi - uppföljning av privata utförare samt stadens egen regi - ge stöd till utförare genom exempelvis informations- och dialogmöten - inrätta branschråd

 • Färdtjänsttillstånd

  Kommunal
  Inriktning: färdtjänsttillstånd

  Serviceresor tar emot och behandlar ansökningar om färdtjänst och ändringar gällande färdtjänsttillstånd.

 • Riksfärdtjänsttillstånd

  Kommunal
  Inriktning: riksfärdtjänsttillstånd

  Riksfärdtjänst är fritidsresor som går utanför färdtjänstområdet (Göteborg med kranskommuner) Du kan beviljas riksfärdtjänst om dina resa blir dyrare på grund av ditt funktionshinder. För att du ska kunna boka en resa med riksfärdtjänst krävs att du skickar in en ansökan.

  Öppettider

  Ring och avtala en tid om du vill besöka oss.
 • RUS

  Kommunal
  Inriktning: serveringstillstånd

  RUS står för Restauranger Utveckling Samarbete och arbetar förebyggande för att minska våld och skador orsakade av alkohol och droger.

 • Serveringstillstånd/ Tillståndsenheten

  Kommunal
  Inriktning: serveringstillstånd

  Tillståndsenheten handlägger ärenden som gäller tillstånd för alkoholservering samt folköls- och tobaksförsäljning. Vi är också remissinstans (vi ger inga tillstånd) för värdeautomater och automatspel. Hitta hit: Tillståndsenheten finns i Nya Ullevi på Skånegatan 10. Du går in vid Ullevi Lounge.

  Öppettider

  Mån-ons: 10-15, tor 13-15, fre 10-15. Lunchstängt alla dagar 11.45-12.45.
  Du kan alltid lämna in handlingar i receptionen som är öppen mån-fre 8-16.30
 • Tillstånd och dispenser

  Kommunal, Centrum

  Enheten arbetar med tillstånd och dispenser inom trafiken. Det handlar om parkeringstillstånd för olika grupper, tillstånd för speciella transporter med mera.

  Öppettider

  Mån-fre 8 - 16.30