Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • KAST - Köpare Av Sexuella Tjänster

  Kommunal, Centrum

  KAST vänder sig till dig som köper sexuella tjänster, har funderingar kring sexköp eller som upplever att du har ett tvångsmässigt sexuellt beteende.

 • Spelberoendeteamet Göteborg

  Kommunal

  Spelberoendeteamet Göteborg erbjuder rådgivning, stöd och behandling för dig som är över 18 år och har problem med ett överdrivet spelande om pengar.

  Öppettider

  Från 24 januari har vi begränsad service på grund av personalbrist. Vi har telefontid måndag-fredag 13-15 men kan inte ta emot besök. Inom kort är vår nya kollega på plats och vi kommer då att kunna erbjuda behandling mot spelproblem som vanligt igen.

  Om du behöver akut hjälp, har du alltid möjlighet att kontakta socialtjänsten i den stadsdel eller kommun där du bor och ansöka om bistånd för behandling av spelproblem.

  Vi rekommenderar också kontakt med Spelberoendes förening och Stödlinjen för spelare och anhöriga
 • Utväg

  Kommunal

  Om du lever i en relation där det förekommer våld så finns det hjälp. Utväg erbjuder samtal, enskilt eller i grupp till alla som är utsatta för våld, utsätter någon för våld, eller sett eller hört någon närstående utsättas för våld. Det spelar ingen roll om du är kvinna, man, förälder eller barn – det finns hjälp för alla.