Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Trygg i Angered

  Kommunal, Angered

  Trygg i Angered är en modell för samarbetet mellan stadsdelsförvaltningen och polisen för att öka tryggheten i Angered. Tillsammans arbetar vi för att göra stadsdelen tryggare, minska brottsligheten och öka förtroendet för samhället.

 • Trygg i Centrum

  Kommunal, Centrum

  Trygghet i stadsdelen är grundläggande för att du som bor och arbetar i Centrum ska trivas och känna dig säker i vardagen. Genom Trygg i Centrum samverkar stadsdelsförvaltningen, polisen, social resurs och du som invånare för att öka tryggheten. Med utgångspunkt i vad du och andra invånare upplever som problem definieras vilka åtgärder som behöver genomföras. Målet är att göra stadsdelen tryggare, minska brottsligheten och öka förtroendet för samhället.

 • Trygg i Majorna-Linné

  Kommunal, Majorna-Linné

  Att uppleva trygghet i sin vardag är en förutsättning för att kunna skapa ett jämlikt och socialt hållbart samhälle. Trygg-i Majorna-Linné är ett långsiktigt samverkansarbete mellan polisen i Göteborg city, stadsdelsförvaltningen Majorna-Linné och invånarna i stadsdelen. Målet är ökad trygghet och minskad brottslighet för de som bor, vistas och verkar i stadsdelen. Arbetet bygger på en stadengemensam modell där polisen och stadsdelsförvaltningen tillsammans med invånare skapar sig en gemensam bild av vilka områden som det trygghetsfrämjande arbetet ska fokusera på den närmaste tiden. Utifrån detta formuleras en åtgärdsplan med insatser som genomförs för ökad trygghet och minskad brottslighet.

 • Trygg i Norra Hisingen

  Kommunal, Norra Hisingen

  Trygg i Norra Hisingen är ett samarbete mellan stadsdelförvaltning, polis, räddningstjänst, föreningar samt du som bor och verkar i Norra Hisingen. Målet med samarbetet är ökad trygghet, minskad brottslighet och större förtroende hos invånarna i stadsdelen.

 • Trygg i sydväst

  Kommunal

  Har du frågor om trygghetsarbetet i Askim-Frölunda-Högsbo kan du vända dig till Medborgarkontoret vid Frölunda bibliotek. Har du frågor om trygghetsarbetet i Västra Göteborg kan du vända dig till Medborgarkontoret vid Kastanjeträffen.

  Öppettider

  Medborgarkontoret Västra Göteborg
  Kastanjeträffen.
  Öppettider
  Tisdag 10-16
  Torsdag 11-17

  Medborgarkontoret Askim-Frölunda-Högsbo
  Frölunda Bibliotek
  Öppettider
  Måndag 10-16
  Fredag 10-16
 • Trygg i Östra Göteborg

  Kommunal, Östra Göteborg

  Trygg i Östra Göteborg är ett samarbete mellan stadsdelförvaltning, polis, räddningstjänst, näringsliv och föreningar i Östra Göteborg. Målet med samarbetet är ökad trygghet, minskad brottslighet och större förtroende hos invånarna i stadsdelen.