Enhetskatalogen

Filtrera

Om kundservice och felanmälan i Göteborgs Stad
Genom flera av stadens olika kundservice får du svar på dina frågor eller hjälp med en felanmälan.

Visa som:
 • Förvaltningen Kretslopp och vattens driftcentral

  Kommunal
  Inriktning: vatten och avlopp

  Vid problem med vatten och avlopp ska du som bor i lägenhet i första hand kontakta din hyresvärd. Du som bor i egen fastighet ska först kontrollera om felet beror på något inne i fastigheten. Om det inte är så kan du kontakta förvaltningen kretslopp och vattens driftcentral. Vid fel på vatten- och avloppsledningar inom tomtmark, kontaktar du i första hand en rörläggare. Om du upptäcker något fel på vatten- och avloppsledningar utanför tomtgräns, kan du kontakta förvaltningen kretslopp och vattens driftcentral. Översvämning Kontakta en rörläggare för att åtgärda de akuta problemen och gör samtidigt en anmälan till ditt försäkringsbolag. Om du misstänker att översvämningen beror på brister i det allmänna ledningsnätet ska du kontakta även driftcentralen så snart som möjligt. Övrigt Om du upptäcker något fel på vatten- och avloppsledningar i gatumark, till exempel en vattenläcka eller att ett brunnslock kommit ur sitt läge, är det bra om du kontaktar förvaltningen kretslopp och vattens driftcentral.

 • Förvaltningen Kretslopp och vattens kundservice

  Kommunal, Angered
  Inriktning: avfall, vatten och avlopp

  Förvaltningen kretslopp och vattens kundservice svarar på frågor som rör vatten-, avlopps- och avfallstjänster, fakturor och avfallssortering.

 • Göteborg Energi Kundtjänst

  Kommunal
  Inriktning: energi

  OBS! Felanmälan dygnet runt på: 031-62 62 62 (gäller elleverans, fjärrvärmeleverans, gasleverans, villapannor, fjärrkyla och färdig kyla) Vid avbrott på värme- och varmvattenleveranserna kontaktar du som hyresgäst din fastighetsskötare eller fastighetsägare.

  Öppettider

  Besökstid: mån-fre 07-16.15
 • Serviceresor

  Kommunal

  Serviceresor är en del av trafikkontoret i Göteborgs Stad. Serviceresor beslutar om vem som får färdtjänst och riksfärdtjänst. Vi utför även olika typer av uppdragsresor åt Göteborgs Stad, som skolskjuts och tjänsteresor. Vi erbjuder resor med flexlinjen i samarbete med Västtrafik. Serviceresor arbetar långsiktigt för att kollektivtrafiken ska bli ännu tillgängligare för alla.

  Öppettider

  mån-fre 8.30-16
 • Serviceresors kundservice

  Kommunal
  Inriktning: färdtjänst, resa, trafik

  Har du frågor om färdtjänst eller om flexlinjen? Hände det något i samband med resan som du inte är nöjd med? Välkommen att kontakta färdtjänstens kundservice. Du kan skicka ett brev med e-post eller vanlig post eller ringa.

 • Serviceresors kundservice fakturafrågor

  Kommunal
  Inriktning: färdtjänst

  Har du frågor om fakturabetalning av färdtjänstresor? Välkommen att kontakta oss på färdtjänsten. Du kan skicka ett brev med e-post eller vanlig post eller ringa.

 • Servicetelefon Luft

  Kommunal
  Inriktning: luft

  Servicetelefon Luft är miljöförvaltningens kundtjänst för frågor om luften. Kontakta oss för frågor om luftkvalitet, luftföroreningar, luftövervakning, luftmätningar och allmänna frågor om luften i Göteborg.