Enhetskatalogen

Filtrera

Om hemsjukvård i Göteborgs Stad
Om du inte kan ta dig till en sjukvårdsmottagning kan du i vissa fall få hemsjukvård. Du kan till exempel få hjälp med att behandla sår, att injicera läkemedel eller att få näringstillförsel genom dropp eller sond.

Mer information om hemsjukvård

Visa som:
 • Hemsjukvård Hälso- och sjukvårdsenheten i Centrum

  Kommunal, Centrum

  Den kommunala hälso- och sjukvården består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Du behåller din ordinarie läkare på vårdcentralen. Vi i hemsjukvården kommer hem till dig för olika hälso och sjukvårdsinsatser.

 • Hemsjukvård Hälso-och sjukvårdsenheten och Rehabilitering i Angered

  Kommunal, Angered

  Inom Hemsjukvården i Angered arbetar sjuksköterskor med olika specialiteter, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, vårdkedjesamordnare och administrativ personal. Vi samarbetar med primärvårdens läkare. Hemsjukvården är ett alternativ till sjukhusvård och förutsätter att patienten har en diagnos eller ett funktionshinder som motiverar att sjukvård ges i hemmet.

 • Hemsjukvård i Askim-Frölunda-Högsbo

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo

  Hälso- och sjukvårdspersonal bedömer om du kan få hemsjukvård. Du får då tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Sjuksköterskor finns i tjänst dygnet runt alla dagar. Vi har nära kontakt med personalen inom äldreomsorgen och inom individ- och familjeomsorgen. Du behåller din ordinarie läkare på den vårdcentral där du är listad.

  Öppettider

  mån-fre kl. 8-12 och 13-16

  (kvällar, nätter och helger finns ett intalat hänvisningsmeddelande)
 • Hemsjukvård Lundby

  Kommunal, Lundby

  Hemsjukvården finns för dig som har behov av sjukvård, rehabilitering och hjälpmedel och inte kan ta dig till en sjukvårdsmottagning. I hemsjukvården arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster. Hemsjukvården samarbetar också med hemtjänsten.

 • Hemsjukvård Majorna-Linné

  Kommunal, Majorna-Linné

  Hemsjukvården finns till för dig som har behov av sjukvård och rehabilitering och inte kan ta dig till en sjukvårdsmottagning. I hemsjukvården i Majorna-Linné arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Hemsjukvården samarbetar med hemtjänsten.

 • Hemsjukvård Norra Hisingen

  Kommunal, Norra Hisingen

  Stadsdelsförvaltningen ansvarar för hemsjukvården. Hemsjukvård finns för dig som har behov av vård, rehabilitering och hjälpmedel i eget hem. För att du ska få hemsjukvård behövs en bedömning av din läkare. Kontakta hemsjukvård i ditt område.

 • Hemsjukvård Örgryte-Härlanda

  Kommunal, Örgryte-Härlanda

  Hälso- och sjukvårdspersonal bedömer om du kan få hemsjukvård. Du får då tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Sjuksköterskor finns i tjänst dygnet runt alla dagar. Vi har nära kontakt med personalen inom äldreomsorgen och inom individ- och familjeomsorgen.

 • Hemsjukvård Östra Göteborg

  Kommunal, Östra Göteborg

  Hemsjukvården finns för dig som har behov av sjukvård, rehabilitering och hjälpmedel. I hemsjukvården arbetar bland andra sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. För att få hemsjukvård behövs en remiss från en läkare. Kontakta hemsjukvården i det område du bor. Vet du inte vilket område du tillhör, kontaktar du kontaktcenter.