Enhetskatalogen

Filtrera

Varje dag behöver Göteborgs Stad extrapersonal eller vikarier i främst våra förskolor, skolor samt inom vård och omsorg. Är du intresserad av att arbeta inom något av dessa områden kan du kontakta någon av de tio bemanningsenheterna. Det finns en bemanningsenhet i varje stadsdel.

Att tillhöra en bemanningsenhet och vara timavlönad vikarie på en bemanningsenhet innebär att du med kort varsel arbetar allt från några timmar till en längre period. Du bidrar till att täcka upp för oplanerad frånvaro. Det ser lite olika ut i olika stadsdelar när det gäller vilka verksamheter du kan få arbeta inom när du tillhör en bemanningsenhet. Det kan handla om till exempel förskola och äldreomsorg. De olika bemanningsenheternas rutiner för att boka in sina timavlönade vikarier på arbetspass skiljer sig också delvis åt.

Kontakta respektive bemanningsenhet för att få veta mer.

Visa som:
 • Bemanningscentrum Norra Hisingen

  Kommunal, Norra Hisingen

  Bemanningscentrum är till för dig som vill arbeta som timvikarie inom Äldreomsorg, Funktionshinder, Förskolor eller Måltid och Service. Du får möjlighet att ta eget ansvar i ett engagerande och nytänkande arbete, möta många människor, knyta kontakter och skaffa dig goda erfarenheter. Vi går igenom din ansökan och vid behov av din kompetens kontaktar vi dig för en intervju.

 • Bemanningsenheten Askim-Frölunda-Högsbo

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo

  Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo är till för dig som vill arbeta som timvikarie i stadsdelen. Du kan arbeta inom områdena förskola, skola, måltidsservice, fastighetsskötsel, äldreomsorg eller funktionshinder.

  Öppettider

  • 07.30-16.00
 • Bemanningsenheten Lundby

  Kommunal, Lundby

  Bemanningsenheten förser Lundbys verksamheter inom förskola, skola, äldreomsorg och funktionshinder med vikarier. Du söker tjänst hos oss via annonser som du hittar på goteborg.se under jobb. Filtrera på Lundby.

 • Bemanningsenheten Social resursförvaltning

  Kommunal

  Söker du ett flexibelt och socialt engagerande jobb? Varje dag behöver vi kompetent timavlönad personal. Vi söker vikarier som vill arbeta med personer i hemlöshet, barn med funktionsnedsättning, ensamkommande unga eller äldre med missbruk.

 • Bemanningsenheten Västra Göteborg

  Kommunal, Västra Göteborg

  Vill du göra skillnad där det behövs? Arbeta som timvikarie hos Bemanningsenheten. Har du utbildning och/eller erfarenhet av att möta människor? Hos oss får du möjlighet att uppleva många olika människor och arbetsplatser.

  Öppettider

  • mån-fre 6.30-15
 • Bemanningsenheten Östra Göteborg

  Kommunal, Östra Göteborg

  Bemanningsenheten i Östra Göteborg koordinerar vikarier. Om du är intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att ansöka genom att skicka in CV och personligt brev till den verksamhet som du är intresserad av. Observera att vi endast tar emot bokade besök.