Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Dalheimers hus bad och gym

  Kommunal
  Inriktning: Bad, Gym

  På Dalheimers hus finns en varmvattenbassäng och ett gym. Dessutom finns det möjlighet att få klassisk massage, beröringsmassage med mjuka strykningar eller vattenmassage. För att komma till Dalheimers hus tar du spårvagn 3, 9 eller buss 90 och går av vid hållplatsen Jaegerdorffsplatsen.

 • Frölundabadet/ Frölunda Kulturhus

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo
  Inriktning: Bad, Gruppträning, Gym, Kiosk

  Frölundabadet har en 25-metersbassäng, rutschkana, hopptorn, svikt, undervisningsbassäng samt plaskpool. Här finns vattenträning för vuxna och babysim för de minsta. Som komplement till badet har vi Actic gym som med sin unika träningsmetod passar alla. I anslutning till badet ligger Fröja, ett rum för hälsobefrämjande behandlingar. Mer information om tider och priser hittar du på Frölunda Kulturhus webbplats.

  Öppettider

  • Stora bassängen
   Mån                10–20*
   Tis                  07-20**
   Ons                07-20*
   Tors (Alla)        07-15
   Tors (Vuxna 18 år)   15-20
   Fre                     07-16
   Lör-sön              11-16
   *Efter 18.45 fritt från lek.
   **Fritt från lek före kl 10.

   Lilla bassängen
   Mån              STÄNGT
   Tis                07-09
   Ons              17-20
   Tors            01-09.30 & 13-14.30
   Fre              07-16
   Lör-sön        11-16

   För avvikande öppettider se
   http://goteborg.se/wps/portal?uri=gbglnk%3a20161016121828260
 • Hammarbadet

  Kommunal, Angered
  Inriktning: Gym

  STÄNGT. Hammarbadets simhall och gym är stängt för renovering. Besökare välkomnas tillbaka hösten 2018.

  Öppettider

  • STÄNGT. Hammarbadets simhall och gym är stängt för renovering. Besökare välkomnas tillbaka hösten 2018.
 • Kristinedals träningscenter

  Fristående, Örgryte-Härlanda
  Inriktning: Bad

  Mittemot Gamlestans fabriker ligger Kristinedals träningscenter som drivs av SKF:s personalstiftelse. Här finns en simhall med en 25-meters bassäng för motionssimning, vattengympa och kurser för både vuxna och barn. I bassängen används saltvatten och bara en liten mängd klor, vilket gör det möjligt för personer som är känsliga mot klorvatten att använda bassängen.

 • Kärra simhall

  Kommunal, Norra Hisingen
  Inriktning: Bad, Gym

  I anläggningen finns 25-metersbassäng, vattenrutschkana, tempererad undervisningsbassäng, dam- och herrbastu, gym och sporthall. Verksamheter: simskola, babysim, vattengympa, WET-vest gympa, simträning med mera. Föreningsaktiviteter i sporthallen pågår måndag-söndag.

  Öppettider

 • Lilla Amundöns bad

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo
  Inriktning: Bad

  Lilla Amundöns bad är ett bad för personer med funktionsnedsättningar, som ligger i Askim i Södra Göteborg. Här finns både ett friluftsbad och en varmvattenbassäng.

 • Lundbybadet

  Kommunal, Lundby
  Inriktning: Bad, Gruppträning, Gym, Kiosk

  Obs: Renovering av Lundbybadet pågår sommaren 2017. Detta kommer att påverka öppettiderna. Gå in på Lundbybadets hemsida för mer information. Lundbybadet har en 25-metersbassäng, en varmbassäng och en plaskpool för barnen. På sommaren öppnar vi vår 50-meters utomhusbassäng med tillhörande solytor. (Vattentemperaturen som anges i mobilappen "Badplatsen" gäller för utomhusbassängen.) Här finns också ett stort gym och en relaxavdelning. Vi erbjuder även gruppträning med över 60 pass i veckan samt massage.

  Öppettider

 • Styrsö simhall

  Kommunal, Västra Göteborg
  Inriktning: Bad

  Styrsö simhall är en liten simhall som endast går att boka i förväg. Simhallen har en bassäng på 8 x 12 meter och har ett djup på 70-115 cm. Temperatur: 33 grader. Simskola anordnas av Södra skärgårdens simsällskap. Du kan även hyra simhallen för barnkalas.

  Öppettider

  • Styrsö simhall kan endast bokas i förväg. För mer info: styrso.simhall@vastra.goteborg.se
 • Sörredsbadet

  Fristående, Västra Hisingen
  Inriktning: Bad

  I Torslanda ligger Sörredsbadet som drivs av Svenska livräddningssällskapet Göteborg (SLS Göteborg). I simhallen finns en relativt grund 25-metersbassäng (som djupast 1,6 meter och som grundast 1 meter) som är öppen för motionssimning vissa tider. I övrigt används bassängen till simskola, vattengympa och crawl- och livräddningskurser.

 • Valhallabadet

  Kommunalt bolag, Centrum
  Inriktning: Bad, Gruppträning, Kiosk

  För senaste uppdatering av öppettider med mera, besök Valhallabadets webbplats. Närmaste hållplats: Scandinavium Närmaste flexlinjemötesplats: 795 Valhallabadet ( Flexlinjen Centrum, Flexlinjen Härlanda och Flexlinjen Örgryte)