Enhetskatalogen

Filtrera

Om aktivitetshus i Göteborgs Stad
Aktivitetshus är en öppen verksamhet som riktar sig till dig som har någon form av psykisk funktionsnedsättning. Det finns fem olika aktivitetshus runt om i Göteborg.

Mer information om aktivitetshus

Visa som:
 • Aktivitetshus Centrum

  Kommunal

  Aktivitetshus Centrum finns för dig som är 18–65 år med psykisk ohälsa som söker stöd och vägledning till arbete, praktik eller studier och vill ha struktur i ditt dagliga liv. Aktivitetshusen erbjuder dig social gemenskap, meningsfull sysselsättning, kurser och förberedande arbetsträning. Göteborgs Stad har fem aktivitetshus på olika håll i staden. Du hittar oss på andra sidan gatan vid Järntorget. Om du åker kollektivt kan du söka din resväg i Västtrafiks reseplanerare på www.vasttrafik.se.

  Öppettider

  Måndag, onsdag-fredag 9.00-15.30, tisdag 12-15.30. Tisdagar och torsdagar har Aktivitetshusets Vänner öppet till 19.
 • Aktivitetshusen administration

  Kommunal

  Göteborgs Stad har fem aktivitetshus som vänder sig till dig mellan 18 och 65 år med psykisk ohälsa eller psykisk funktionsnedsättning. Aktivitetshusen har en gemensam administration på Gårdavägen 2.

 • Aktivitetshus Hisingen

  Kommunal

  Aktivitetshus Hisingen finns för dig som är 18–65 år med psykisk ohälsa som söker stöd och vägledning till arbete, praktik eller studier och vill ha struktur i ditt dagliga liv. Aktivitetshusen erbjuder dig social gemenskap, meningsfull sysselsättning, kurser och förberedande arbetsträning. Göteborgs Stad har fem aktivitethus på olika platser i staden. Om du åker kollektivt kan du söka din egen resväg i Västtrafiks reseplanerare på www.vasttrafik.se.

  Öppettider

  Måndag 12-15 och tisdag-fredag 9-15.
  OBS! Följande datum har Aktivitetshus Hisingen stängt:
  Fredag 27 april (planeringsdag)
  Fredag 18 maj (planeringsdag)
  Torsdag 31 maj.
 • Aktivitetshus Nordost, Gunnareds gård

  Kommunal

  Aktivitetshus Nordost, Gunnareds gård finns för dig som är 18–65 år med psykisk ohälsa som söker stöd och vägledning till arbete, praktik eller studier och vill ha struktur i ditt dagliga liv. Aktivitetshusen erbjuder dig social gemenskap, meningsfull sysselsättning, kurser och förberedande arbetsträning. Göteborgs Stad har fem aktivitetshus på olika platser i staden. Om du åker kollektivt kan du söka din egen resväg i Västtrafiks reseplanerare på www.vasttrafik.se.

  Öppettider

  Mån, ons och tor 9-16
  tis 9-12
  fre 9-14.30.
 • Aktivitetshus Nordost, Sekelhuset

  Kommunal

  Aktivitetshus Nordost, Sekelhuset finns för dig som är 18–65 år med psykisk ohälsa som söker stöd och vägledning till arbete, praktik eller studier och vill ha struktur i ditt dagliga liv. Aktivitetshusen erbjuder dig social gemenskap, meningsfull sysselsättning, kurser och förberedande arbetsträning. Göteborgs Stad har fem aktivitetshus på olika platser i staden. Om du åker kollektivt kan du söka din egen resväg i Västtrafiks reseplanerare på www.vasttrafik.se.

  Öppettider

  Mån, ons och tor 9-16
  tis 9-12
  fre 9-14.30.
 • Aktivitetshus Väster

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo

  Aktivitetshus Väster finns för dig som är 18–65 år med psykisk ohälsa som söker stöd och vägledning till arbete, praktik eller studier och vill ha struktur i ditt dagliga liv. Aktivitetshusen erbjuder dig social gemenskap, meningsfull sysselsättning, kurser och förberedande arbetsträning. Göteborgs Stad har fem aktivitetsus på olika platser i staden. Om du åker kollektivt till oss kan du söka din egen resväg i Västtrafiks reseplanerare på www.vasttrafik.se.

  Öppettider

  Måndag 12.30-15.30, tisdag-fredag 09.00-15.30.
  OBS! Följande datum har Aktivitetshus Hisingen stängt:
  Fredag 27 april (planeringsdag)
  Torsdag 31 maj.
  Måndag 4 juni (planeringsdag)
 • Verket - en plats för kreativitet och möten

  Kommunal, Centrum

  I Verket, som ligger i det röda trähuset mittemot Ullevi, utgår verksamheten från ett deltagarproducerat arbetssätt. Deltagarnas intressen, nyfikenhet, behov och idéer styr. Du som deltagare äger processen från ax till limpa. Här ska du få möjlighet att utveckla dina idéer och få inspiration. Här finns även möjlighet till sociala möten och nya gemenskaper.