Länk till sidan
Dalheimers Hus Träffpunkt

Webbinnehållsvisning

Actions

Kultur på Dalheimers hus

Person som dansar under klubbkvällen.

Kultur är en naturlig del av husets verksamhet. Vi vet att kultur är friskvård, och att gemensamma kulturupplevelser bidrar till möten mellan människor, oavsett livssituation och tar bort barriärer och fördomar. Dessutom vet vi att om man har roligt tillsammans så mår man bättre, både till kropp och själ.

Det kan vara en finstämd sopplunch på dagen, och på kvällen kan hela huset svänga till tonerna av rockmusik på Klubb Dalheimer. En annan gång kan storbandsjazzens vänner få njuta, eller så kan du befinna dig på en resa i bilder från något av världens alla hörn. Gemensamt är att i huset utan trösklar är alla välkomna!

Du kan se bilder från vårens kulturprogram på facebook.

Dalheimers hus på facebook.

Planerade kulturaktiviteter hösten 2015

17 september Kafé Dalheimer presenterar Hagatrion

Hagatrion består av Anders Grahn, Amanda Werne och Stefan Missios. De kommer bjuda oss på mycket sång och kanske blir det till och med allsång. Hagatrion har även utlovat ett mindre Quiz där det finns chans att vinna entré biljetter till något av Dalheimers hus kulturevenemang.

Kafeét öppnar 18.00 och Hagatrion börjar spela 18.30. Pris 100 kronor.

25 september Klubb Dalheimer - Total

Återigen gästar oss TOTAL vilket betyder total danskväll med allt från 60-talssoul till nutida pop.
TOTAL består av: Sara Redin Kirchhoff: sång, Lars- Erik Gustavsson: bas, Martin Arkevall: slagverk, Erik Kristofersson: saxofon, Cathrina Davidsson: sång, Hans Hellman: trummor, Per Wallenius: gitarr, Kristian Hvitfeldt: trombon, Staffan Höjer: sång, Bo Björn: klaviatur
 

Buffe från 19.30 Total går på scen ca 20.30.
Som vanligt Walk in, Dance out!

Program Klubb Dalheimer Total

13 november Klubb Dalheimer - Pepperland

Dags igen för en magisk kväll med de suveräna Beatlestolkarna Pepperland. Det kommer att bli ett pärlband av låtar som Can't buy me love, Help, Hey Jude, Please Mr Posman och många många fler.

Buffén serveras från 19.30.
Pepperland börjar spela 20.30.
Pris 200 kronor.

Boka biljett här

Biljetter köper du i vår reception på Slottsskogsgatan 12. Du kan boka på länken ovanför eller så ringer du till receptionen på 031-367 97 52. Det går också bra att skicka e-post till  thomas.kollberg@socialresurs.goteborg.se

Gallerivägg

Nya möjligheter. Nya upplevelser. Nya intryck. Det som aldrig ändras är vår ambition att vara ett hus för alla, enligt vårt motto: Dalheimers hus – huset utan trösklar. Vi vill roa, ibland oroa, väcka känslor, men aldrig vara tråkiga.

Om du vill visa världen din konst, så bokar du plats på Fritz gallerivägg. Kontakta Thomas Kollberg 0707-85 46 03 eller Stefan Ganestam 0767-70 89 46.

Kontakta oss.

Ring Dalheimers hus reception 031-367 97 52 så kopplar de dig vidare.

Thomas Kollberg konferenssamordnare
Tony Ulfbratt chef för kulturen

Senast uppdaterad 2015-07-03
Complementary Content
${loading}