Länk till sidan
Dalheimers Hus Träffpunkt

Webbinnehållsvisning

Actions

Kultur på Dalheimers hus

Person som dansar under klubbkvällen.

Är en naturlig del av husets verksamhet. Vi vet att kultur är friskvård, och att gemensamma kulturupplevelser bidrar till möten mellan människor, oavsett livssituation och tar bort barriärer och fördomar. Dessutom vet vi att om man har roligt tillsammans så mår man bättre, både till kropp och själ.

Det kan vara en finstämd sopplunch på dagen, och på kvällen kan hela huset svänga till tonerna av rockmusik på Klubb Dalheimer. En annan gång kan storbandsjazzens vänner få njuta, eller så kan du befinna dig på en resa i bilder från något av världens alla hörn. Gemensamt är att i huset utan trösklar är alla välkomna!

Du kan se bilder från vårens kulturprogram på facebook.

Dalheimers hus på facebook.

Gallerivägg

Nya möjligheter. Nya upplevelser. Nya intryck. Det som aldrig ändras är vår ambition att vara ett hus för alla, enligt vårt motto: Dalheimers hus – huset utan trösklar. Vi vill roa, ibland oroa, väcka känslor, men aldrig vara tråkiga.

Om du vill visa världen din konst, så bokar du plats på Fritz gallerivägg. Kontakta Thomas Kollberg 0707-85 46 03 eller Stefan Ganestam 0767-70 89 46.

Boka biljett här

Biljetter köper du i vår reception på Slottsskogsgatan 12. Du kan boka på länken ovanför eller så ringer du till receptionen på 031-367 97 52. Det går också bra att skicka e-post till  thomas.kollberg@socialresurs.goteborg.se

Kultur- & Klubb- kalendern våren 2015

Nu är kultur- och klubb- kalendern äntligen här! Vi har som vanligt ett späckat program med soppluncher, kafe kvällar och klubbkvällar. Vi hälsar såväl gamla som ny besökare välkomna till vårens evenemang.

Läs programmet här

Vi provar viner från Chabli med Robert Elf

Sommaren är nästan här och passande nog provar vi denna gång Chablis viner under Robert Elfs kunniga guidning. En liten bit passande mat serveras också.

Vinprovningen börjar kl.18.30 Pris 225 kronor inklusive vin och tilltugg.

OBS – Endast förköp, köp senast fredagen 22 maj.

Läs programmet här

Kontakta oss.

Thomas Kollberg konferenssammordnare når du via växeln 031-367 97 52.
Tony Ulfbratt chef för kulturverksamheten når du via växeln 031-367 97 52.

Senast uppdaterad 2015-05-25
Complementary Content
${loading}