Länk till sidan
Dalheimers Hus Träffpunkt

Webbinnehållsvisning (JSR 286)

Visa meny
Läser in...

Kultur på Dalheimers hus

Person som dansar under klubbkvällen.

Är en naturlig del av husets verksamhet. Vi vet att kultur är friskvård, och att gemensamma kulturupplevelser bidrar till möten mellan människor, oavsett livssituation och tar bort barriärer och fördomar. Dessutom vet vi att om man har roligt tillsammans så mår man bättre, både till kropp och själ.

Det kan vara en finstämd sopplunch på dagen, och på kvällen kan hela huset svänga till tonerna av rockmusik på Klubb Dalheimer. En annan gång kan storbandsjazzens vänner få njuta, eller så kan du befinna dig på en resa i bilder från något av världens alla hörn. Gemensamt är att i huset utan trösklar är alla välkomna!

Du kan se bilder från vårens kulturprogram på facebook.

Dalheimers hus på facebook.

Kultur kalendern för hösten 2014!

Nya möjligheter. Nya upplevelser. Nya intryck. Det som aldrig ändras är vår ambition att vara ett hus för alla, enligt vårt motto: Dalheimer – huset utan trösklar. Vi vill roa, ibland oroa, väcka känslor, men aldrig vara tråkiga.

Om du vill visa världen din konst, så bokar du plats på vår gallerivägg Fritz.

Biljetter köps och hämtas i vår reception på Slottsskogsgatan 12. Du kan boka på länken nedanför eller så ringer du till receptionen på 031-367 97 52. Det går också bra att skicka e-post till  thomas.kollberg@socialresurs.goteborg.se

Kultur- och Klubb- kalender för hösten 2014

Boka din biljett till Kafé Dalheimers här.

29–30 november Gästspel – Pjäsen Alla heter Allan

Plats på scen för Ulf Dohlsten och Ola Hedén med pjäsen ”Alla heter Allan”. Pjäsen spelas klockan 16.00 båda dagarna. Entré 195 kronor som du kan köpa på kulturpunkten.nu eller på telefon 031 3683299.

10 december Kafé Dalheimer – Julquiz

Dags för vårt traditionella julquiz. Inget öga förblir torrt när Bo Andersson gör sin tolkning av Stilla natt. Vår litteraturexpert Lisa Hall och Thomas Kollberg har grävt i jultraditionsarkivet och ställer omöjliga och möjliga frågor om julen.

Kaféet öppnar 18.00. Quizen börjar 18.30. Fri entré.

Kontakta oss.

Vid frågor skicka epost till kulturansvarig Thomas Kollberg.
Du kan ringa växeln på telefon 031-367 97 52 så kopplar de dig.

Senast uppdaterad 2014-11-20