Länk till sidan
Dalheimers Hus Träffpunkt

Webbinnehållsvisning (JSR 286)

Visa meny
Läser in...

Kultur på Dalheimers hus

Person som dansar under klubbkvällen.

Är en naturlig del av husets verksamhet. Vi vet att kultur är friskvård, och att gemensamma kulturupplevelser bidrar till möten mellan människor, oavsett livssituation och tar bort barriärer och fördomar. Dessutom vet vi att om man har roligt tillsammans så mår man bättre, både till kropp och själ.

Det kan vara en finstämd sopplunch på dagen, och på kvällen kan hela huset svänga till tonerna av rockmusik på Klubb Dalheimer. En annan gång kan storbandsjazzens vänner få njuta, eller så kan du befinna dig på en resa i bilder från något av världens alla hörn. Gemensamt är att i huset utan trösklar är alla välkomna!

Du kan se bilder från vårens kulturprogram på facebook.

Dalheimers hus på facebook.

Gallerivägg

Nya möjligheter. Nya upplevelser. Nya intryck. Det som aldrig ändras är vår ambition att vara ett hus för alla, enligt vårt motto: Dalheimers hus – huset utan trösklar. Vi vill roa, ibland oroa, väcka känslor, men aldrig vara tråkiga.

Om du vill visa världen din konst, så bokar du plats på Fritz gallerivägg. Kontakta Thomas Kollberg 0707-85 46 03 eller Stefan Ganestam 0767-70 89 46.

Boka biljett här

Biljetter köper du i vår reception på Slottsskogsgatan 12. Du kan boka på länken ovanför eller så ringer du till receptionen på 031-367 97 52. Det går också bra att skicka e-post till  thomas.kollberg@socialresurs.goteborg.se

Kultur- & Klubb- kalendern våren 2015

Nu är kultur- och klubb- kalendern äntligen här! Vi har som vanligt ett späckat program med soppluncher, kafe kvällar och klubbkvällar. Vi hälsar såväl gamla som ny besökare välkomna till vårens evenemang.

Läs programmet här

6 maj Majornas 3:dje rote

Visa traditioner skall helt enkelt inte brytas. Därför kommer återigen Majornas 3: dje rote (ett av våra absoluta favoritband) hit till oss på Dalheimers hus för att fira in våren. Göran Berg: gitarr, dobro, mandolin, sång - Lasse Gustafsson: durspel, fiol, sång - Göran Premberg: fiol, sång - Stefan Kirschhoff. Bas, sång - Thomas Sjöstrand: slagverk, sång.

Vi öppnar 18.00 och bandet börjar spela 18.30. Entre 100 kronor.

Läs programmet här

20 maj Kafé Dalheimers bjuder på Sommar-Quiz

Så var det dags för sista Quizet innan sommaren och det går förstås just ut på temat sommar. Den ständige Thomas Kollberg och den litterära Lisa Hall kommer att botanisera bland såväl musikaliska sommarplågor som filmrepriser, myggmedel och pocketböcker. Somriga resmål och iskalla drinkar. Ja det blir frågor om allt som hör sommaren till och lite till.

Kafeét öppnar klockan 18.00. Quizet börjar klockan 18.30 Fri entre som alltid på quiz.

Läs programmet här

Kontakta oss.

Vid frågor skicka epost till kulturansvarig Thomas Kollberg.
Du kan ringa växeln på telefon 031-367 97 52 så kopplar de dig.

 

Senast uppdaterad 2015-04-27