Länk till sidan
Dalheimers Hus Träffpunkt

Webbinnehållsvisning (JSR 286)

Visa meny
Läser in...

Konferenser och föreläsningar på Dalheimers hus

Konferens i Dalheimerssalen Foto Peter Svensson

Är ett självklart forum och en given mötesplats för alla som är intresserade av att ta del av och förmedla de senaste rönen inom aktuell forskning och praktik vad beträffar funktionsnedsättningar. Vi kan också vara din partner i allt från idé till genomförande av din konferens.

Konferenser 2015

Här får du ett smakprov på vilka konferenser som är planerade för året.

19 februari Att leva med smärta

Personskadeförbundet RTP, DHR och Dalheimers inbjuder till en utbildningseftermiddag om hur det är att leva med smärta, hur man kan lindra och förebygga smärta och aktuell forskning inom området. Dagens föreläsare är psykolog, sjukgymnast, kurator, sjukgymnast och läkare från Smärtcentrum på Sahlgrenska universitetssjukhuset/ Östra.  Målgruppen är vårdpersonal, personliga assistenter, brukare, anhöriga och alla som intresserade av dessa frågor.

Plats; Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg Kostnad; 250 kronor exklusive moms. För brukare och anhöriga är priset 100 kronor inklusive moms.

Maila din anmälan till thomas.kollberg@socialresurs.goteborg.se. Glöm inte att ange fakturaadress och organisationsnummer. Om du anmäler dig som privatperson, så behöver vi ditt personnummer.

Läs programmet här

15:e Västsvenska kommunikationskarnevalen 1–2 juni 2015

Välkommen till 2015 års kommunikationskarneval på temat AKK och flerspråkighet. Årets huvudföreläsare: Professor doktor Juan Bornman från universitet i Pretoria i Sydafrika och Eva-Kristina Salameh, medicinsk doktor och legitimerad logoped, Lunds universitet.

Läs inbjudan här

8:e Familjehemskonferensen i Göteborg 9 – 11 september 2015

Välkommen till åttonde Familjehemskonferensen i Göteborg 9 – 11 september 2015. Familjehem Göteborgs Stad, rekrytering & utbildning har åter glädjen att hälsa dig välkommen till Göteborg. Vår ambition är som alltid att konferensen skall vara ett forum och en mötesplats för alla som arbetar och verkar inom familjehemsvården.

Läs hela inbjudan här

Kontakt person

Thomas Kollberg telefon 031-367 97 52

 

Senast uppdaterad 2015-01-29