Långa kötider när du ringer Göteborgs Stad

Publicerat: 8 oktober 2015 klockan 16:13

Har du svårt att komma i kontakt med Göteborgs Stads kontaktcenter på telefon? Vi har bytt telefonisystem och på grund av tekniska problem är kötiderna längre än normalt.

Så här kontaktar du Göteborgs Stad
Länk till sidan
Columbus Arbetsmarknadsinsats

Webbinnehållsvisning

Actions

Columbus - samverkansteam för unga vuxna

Columbus - samverkansteam för unga vuxna

På Columbus kan du få stöd med att må bättre och att närma dig arbetslivet. Columbus finns för dig som är 18-29 år, är arbetslös och bor  i Örgryte-Härlanda, Majorna-Linné eller Centrum och vill hitta en väg mot arbete och studier men känner att du mår för psykiskt dåligt för att göra det på egen hand.

Vi som arbetar på Columbus har kompetens från de olika samverkande myndigheterna - arbetsförmedling, försäkringskassa, socialtjänst och sjukvården. På Columbus får du stöd av coach och psykolog och vid behov psykiater. Vi arbetar för att kunna erbjuda dig ett individuellt utformat stöd utifrån just dina behov och förutsättningar.

Har du behov av specialist-/öppenvårdspsykiatri eller om du har ett pågående missbruk, behöver du annat stöd än vad Columbus kan erbjuda. Du kan ringa oss på Columbus för rådgivning om du är osäker på vart du ska vända dig för att få hjälp. Kontakta oss på Columbus.

Mer information om oss

Se filmen om Columbus på Youtube

Ladda gärna ner vår broschyr!
Senast uppdaterad 2015-09-09

Columbus

Adress Box 170 94 402 61 Göteborg
Besöksadress Karl Johansgatan 27
Telefon 031-365 51 94


Mer information och karta
Complementary Content
${loading}